Windows 10 sıfırdan kurulum nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Windows 10 bilgisayara kurulumu nasıl yapılır resimli anlatımla yardımcı olmak istedik. Ücretsiz indirme süresi dolduğunu belirtelim ve yükleme adımlarıyla kolay şekilde yapacaksınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Windows 10 resimli kurulumu aşağıda yer almakta. Gayet basit bir şekilde kurulumu yapabilirsiniz. Windows 10 kurulumu sırasında yükleme seçeneklerini iyi incelemenizi öneririm. Bu seçeneklerle bilgisayarınızda bulunan dosyalara ve yüklü programlara zarar vermeden yapmanızı sağlayan seçenekler bulunmakta. Windows 10 kurulumda her hangi bir sorunla karşılaşırsanız, önerdiğimiz hattı arayarak yardım alabilirsiniz.

Daha önce hazırladığımız Windows 10 flash diskten kurulumu haberlerimize bakmanızı da öneririz.

Windows 10 nasıl kurulur?

Sorunsuz bir kurulum cd’ si veya flash bellekle kurulum yapınız. Orjinal cd varsa bir kopyasını alıp saklayınız. Malum zamanla cd okunmaz hale gelebiliyor. Gelelim kurulum adımlarına. CD’ den veya flash diskten kurulumu başlatabilmeniz için ilk önce bilgisayarı cd veya flash diskle açılma seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. Bilgisayarın setup yani bios bölümüne giriş yapmanız gerekiyor
  2. Buraya giriş kısayol seçenekleri değişken olabilir. Marka modellere göre değişir. Biz örneklerle anlatacağız. Sizler internetten modele göre arayınız. F11, F2, F10 veya delete tuşu…
  3. Açılış ekranı ayarlandıysa kurulum diskini yerleştirip bilgisayarı açınız.
  4. Otomatik olarak kurulum seçenekleri gelecek.
  5. Sıfırdan kurulum için yükseltme seçeneği kullanılmayacak. Sıfırdan kurulumda istenirse hard diste kurulacak bölüm seçilerek formatlanabilir. Örnek C veya D… Sonra kurulum başlatıcak.
  6. Kurulum bilgisayarın donanım performasına göre değişmekte. 30 dakika ile 1 saat arası sürebilmekte.

Windows 10 sıfırdan kurulum nasıl yapılır

Windows 10 nasıl kurulur?

Windows nasıl kurulur?

Windows 10 nasıl yüklenir

Windows 10 yükleme adımları

bilgisayar nasıl kurulur

iletişim yardım alma

Kurulumda hata alırsanız hatanın görüntüsünü alıp haberdeki yorum bölümünden bize ulaştırabilirsiniz. Yüklemede veya güncelleme de ki sistem dosyalarında eksiklik veya bozukluk olabilir.


Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2019, 02:28

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak