Windows 10 yükleme sonrası

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Windows 10 kurulumu sonrasında kullanımı ve ekran görüntüleri yayınlandı. Windows 10 kullanmalı mıyım veya hataları var mı diyenler için zamanla oturacak diyelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Milyonların merakla beklediği Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 10 yayınlanması ve ücretsiz bazı sürümlere hatta korsan sürümler içinde indirme’ ye açılması büyük olay olmuştu.  Bu konudaki “Windows 10 indir” başlıklı haberimizi inceleyebilirsiniz.

Peki Windows 10 işletim sisteminde ne gibi sorunlar bulunmakta! Örnek olarak donma sorunu, kilitlenme sorunu, ses gitme sorunu, başlat menüsü kilitlenme sorunu ve sürücü uyumsuzluğu sorunları. Tabi bunların geneli sürücü uyumsuzluğundan kaynaklanmaktadır.

Bu gibi sorunlar için ilk önce bilgisayarın destek hattını arayabilirsin. Lisanslı Windows 7 ve 8.1 sürümlerine sahip kullanıcıların bir yıl boyunca ücretsiz olarak güncelleyebileceği yeni Windows 10, 3GB’lık boyutuyla internet bant genişliğini zorlayan ve milyonların “Windows 10 indir” gibi kelimeleri arayarak internetin altını üstüne getirdiği şu anlarda, sizin için kurulum sonrasına yönelik detaylı bilgiler vereceğiz.

Yeni Windows 10 beraberinde neleri getiriyor ve eski sürümlere göre ne gibi farklılıklar var diyorsanız, Andronova’nın daha önce hazırladığı yayınlara bakabilirsiniz. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Windows 10 yükleme sonrası

Windows 10 yüklemeden önce bilgisayarın yedeğini Harici bir diske almanızı öneririz. Yoksa Windows’ un olmadığı bölüme yedekleyebilirsiniz. Temiz bir kurulum içib format atılarak kurulum önerilir. 


Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2019, 22:49

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.