Xbox Live Gold ücretsiz oyunları

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Microsoft' un oyun konsolu Xbox One ve Xbox 360 için ücretsiz oyunlar kullanıcılarıyla buluşmaya devam ediyor. Bu ayın oyunları ve gelecek ayın oyunları belli oldu mu?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Microsoft’ un ürettiği konsollar, Sony’ nin Playstation kadar iyi olamasada en az onun kadar başarılı konsollar üretmekte. Her iki üreticide arada bir kullanıcılarına ücretsiz oyun sunmakta. Microsoft, paralı üyelik olan kullanıcılarına bu ay ve gelecek ay ücretsiz oyunlar sunacak.

Microsoft’ un Xbox konsolunun, ücretli üyelik sistemi Xbox Live Gold için, ücretsiz indirmeye imkanı sunulan oyunlar yayınlandı. Xbox One ve Xbox 360 için Ekim ve Eylül parasız oyunları belli bir güne kadar ücretsiz olacak.

Xbox Live Gold ücretsiz oyunları

Microsoft Xbox 360 ve Xbox One ücretsiz oyunları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xbox One için Overcooked oyunu Ekim sonuna kadar, Victor Vran ise 15 Kasım’ a kadar ücretsiz olacak.  

Xbox 360 için Stuntman Ignition oyunu 1 – 15 Ekim ve Hitman Blood Money ise 31 Ekim’ a kadar ücretsiz indirilebilir.

Microsoft, gelecek ay yine ücretsiz oyunları açıklayacak. Tahmini ara ara bu hediyeler devam edeceğe benziyor. Kasım oyunları bakalım ne zaman açıklanacak?

Xbox 360 ve Xbox One ücretsiz oyunları

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir