Xiaomi Black Shark Helo fiyatı belli oldu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi Black Shark Helo özellikleri ve fiyatı belli oldu. 2-3 Yıldır gündemde olan oyun telefonları için üreticiler daha performanslı modeller çıkarmaya çalışıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çin akıllı cep telefonu üreticisi Çin’in mobil oyunculara özel olarak ürettiği Xiaomi Black Shark Helo’nun tanıtımı yapıldı. 10 GB Ram kapasitesinin bulunduğu cihaz, çift sıvı soğutmalı gövdesi ve eşsiz bir oyun deneyimi yaşatma konusundaki iddiası ile kullanıcıların büyük ilgisini toplamayı başardı.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi firması, yeni oyun odaklı telefonu olan Xiaomi Black Shark Helo’nun resmi duyurusunu yaparak cihazın piyasaya çıktığını bildirmiş oldu. Tam bir oyun telefonu olan cihaz, büyük ekranı ve performansı ile göz dolduruyor.

Xiaomi Black Shark Helo özellikleri

Oyun telefonlarındaki ısınma problemi, Xiaomi Black Shark Helo ile tarihe karışmış oluyor. Çünkü cihazda çift ısı borusuna sahip bir sıvı soğutucu bulunuyor. 6.01 inç ekran boyutuna sahip olan cihaz, Full HD+ 430 nits parlaklık ile geliyor. 2.8 GHz’lik 8 çekirdekli işlemcisi Snapdragon 845’ten güç alıyor. 256 GB’a kadar depolama alanı, Android 8.1 Oreo işletim sistemi, 12 MP ve 20 MP’lik çift arka kamera bulunan Xiaomi Black Shark Helo, ayrıca 4000mAH bataryaya sahip.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Oyun telefonda ısınma en büyük sorunlardan biri. Black Shark Helo ise diğer cihazlara göre çok az ısınmasıyla bilinmekte. Kullandığı çift ısı boru sıvı soğutmasıyla daha performanslı kullanıma sahip. 

Xiaomi Black Shark Helo fiyatı

Xiaomi Black Shark Helo fiyatı

  • RAM 6GB LPDDR 4x fiyatı 2660 TL
  • RMA 8GB LPDDR 4x fiyatı 2910 TL
  • RAM 10GB LPDDR ise 3490 TL

Xiaomi Black Shark Helo fiyatı belli oldu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.