Xiaomi Mi 10 Pro Plus en iyi model olabilir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

AnTuTu testinde yüksek skor elde eden Xiaomi' nin bir telefon modeli görüntülendi. Ama adı nedir henüz bilinmeyen modelin 687422 gibi bir skor aldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Eskiden performans testleri ön plana çıkardı ve buna göre bir yol izlenilirdi. Şu aralar artık pek bakılmayan bu testler cihazların yeterli performansta olması ile alakalı olduğu düşünülüyor.

Üreticiler cihazlarını satışa çıkarmadan önce bu tip testlere sokarlar ve genelde sızıntı olur. Bu haberimizde ise henüz model adı bilinmeyen bir cihazdan söz edeceğiz.

AnTuTu testinde modelin numarası M2007 J1SC olarak yer aldığı görülüyor. Aldığı skor şu an için en yükseği olduğu söyleniyor.  

Yüksek skorlar elde eden modeller genelde oyuncu cihazları oluyor ve en son Asus’un bir cihazında 621 ile başlayan bir değere ulaşılmıştı. Son çıkan sızındı numarasına bakıldığında tahmini Mi 10 Plus olduğu söyleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İşlemci olarak Qualcomm’un Snap. 865 veya 865+ olduğu düşünülüyor. Ekranda da 120 Hz kullanılabilir ve gelecek ay resmi bir bilgi ile karşılaşabiliriz.

Xiaomi Mi 10 Pro Plus en iyi model olabilir


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2020, 15:28

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.