Xiaomi Mi 7 modeli iPhone X’ e karşı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi Mi 7 modeli kullanıcıların merakla beklediği modellerden biridir. Özellikle iPhone X modelinde yer alan Face ID özelliğini android cihazında kullanacağını duyurmasından sonra iyice merak edilmektedir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobil dünyasında bir çok akıllı telefon modeli kullanıcılar ile buluşmaktadır. Bu modeller arasından bazıları ise oldukça dikkatleri üzerine toplamaktadır. Apple firmasının amiral gemisi iPhone X bu modellerden biridir. iPhone X modelinin sektörde popüler olduğu şu sıralarda farklı bir android cihazda oldukça çok konuşulmaya başlanıldı. 

Xiaomi Mi 7 özellikleri

Xiaomi markasının son amiral gemisi Mi 7 kullanıcılar tarafından merakla beklenilmektedir. Xiaomi Mi 7 özellikleri arasında iPhone X modelinde kullanılan Face ID teknolojisi de bulunacak. Yüz tanıma sistemini kullanacak ilk android telefon olmasından dolayı kullanıcılar bu cihazı özellikle beklemektedirler. Ayrıca 3D yüz tanıma özelliğini telefona entegre süresi uzadığından dolayı firma bu modelinin çıkışı biraz geciktirmişti.

Xiaomi Mi 7 modeli iPhone X’ e karşı

Yayınlanan Xiaomi M1 7 resimlerine bakıldığında telefonda yer alan ekran çentiğinin tasarımdan daha fazlasını sunacağı anlaşılmaktadır. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple firması iPhone X modeline koyduğu 3D yüz tanıma özelliğinin kullanılabilmesi  için telefonuna kızılötesi kamera gibi bir donanım yerleştirmişti. Mi 7 modelinde de bu özelliğin kullanılabilmesi için benzer bir teknolojinin telefonda yer aldığı yayınlanan haberler içerisinde yer almaktadır.

Bu sebepten dolayı firma bu yeni modelinde oldukça geniş bir ekran çentiği kullanacak gibi durmaktadır. Xiaomi firmasının son modeline ait internete sızan görsellere baktığımızda da bu durumu rahatlıkla görebilmekteyiz. Fakat diğer android cihazlar bu durum birazda farklıdır. Anroid modelleri de yer alan yüz tanıma özelliği ön kamera aracılığı ile kullanmaktadır. Fakat iPhone X ve Mi 7 modelinde ön kameralarında ek donanım konulmadığı için telefonda yer alan çentikler biraz daha diğerlerine göre küçüktür.

Xiaomi Mi 7 modeli 23 Mayısta tanıtılması beklenilmektedir.


Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 13:13

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir