Xiaomi Mi 8 özellikleri ve çıkış tarihi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi firmasının son amiral gemisi çok yakında kullanıcılar ile buluşacak. Xiaomi Mi 8 çıkış tarihi belli mi? Mi 8 ismiyle karşımıza çıkacak olan modeli birlikte sızan haberler ışığında inceleyelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobil sektöründe bir çok markası bulunmaktadır. Özellikle nüfus ve pazar payını  düşündüğünüzde Çin tek başına bir markaya yetecek bir ülkedir. Bundan dolayı Çin bu pastanın ülkesinde kalması için bir çok markayı gün yüzüne çıkardı. İşte o markalardan biride Xiaomi’dır. Bu haberimizde Xiaomi firmasına ait Mi 8 modelini inceleyeceğiz.

Xiaomi firması özellikle yüksek donanım özelliklerini uygun fiyata vermesi ile tanınan bir firmasıdır. Xiaomi kuruluşunun 8. yılına özel bir telefon modelini kullanıcılar ile buluşturmaya hazırlanıyor. İşte şimdiye kadar iternette yayınlanan Xiaomi Mi 8 hakkındaki tüm bilgiler. 

Xiaomi Mi 8 modeli çıkmaya hazırlanıyor

Kısa bir zaman sonra Xiaomi amiral gemisinin resmi tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. Xiaomi firmasının son amiral gemisi Mi 7 adıyla çıkması beklenirken gelen bilgilere göre firma 8. yılına özel olarak amiral gemisinin adını değiştirerek Xiaomi Mi 8 olarak piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Şimdiden firmanın bu yeni amiral gemisini piyasaya buluna en yüksek donanıma sahip telefon modeli yapması bekleniyor. Bu şekilde sektördeki rakiplerinin oldukça önüne geçmesi bekleniyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi 8 özellikleri ve çıkış tarihi

iPhone X modeli ile tanıştığımız yüz tanıma teknoloji Xiaomi Mi 8 modelinde de yer alacağı gelen iddialar arasında yer alıyor. 3D Structured Light kamera ismiyle karşımıza çıkan teknoloji android telefonlarda 3D yüz tanıma özelliği için kullanılacağı söyleniyor. 

Ayrıca son gelen bilgilere göre Mi 8 modelinde ekrana gömülü parmak izi okuyucusu bulunduğu görülüyor. Var olan parmak izi okuyucularına göre biraz yavaş çalışan bu sistem pek çok marka tarafından tercih edilmese de yüz tanıma özelliği ile Xiaomi Mi 8 modelinin satışını kuvvetlendireceği düşünülmektedir.

Xiaomi Mi 8 özellikleri: Snapdragon 845 işlemcisi yer alacak. 64 GB depolama ile 6 GB RAM, 128 GB depolama ile 6 GB RAM ve 256 GB depolama ile 8 GB RAM seçenekleri bulunmaktadır. Xiaomi Mi 8 fiyatı bakalım uygun olacak mı?

31 Mayıs tarihinde resmi tanıtım firma tarafından yapılacak.


Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 14:02

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak