Xiaomi Mi 9 fiyatı belli mi?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Yeni Xiaomi modeli özellikleri yayınlanmıştı. Şimdide Xiaomi Mi 9 fiyatı sızdırıldı. İlk satışın Çin' de olması nedeniyle yüksek satış rakamına ulaşması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Şubat cep telefonu piyasası için önemli bir ay. Galaxy S10 ve Xiaomi Mi 9 tanıtımına günler kala sık sık ipuçları ile modeller hakkında bilgi akışı devam ediyor. Yeni açıklanan bir bilgide Xiaomi Mi 9 fiyatı belli olduğu iddia ediliyor.

Xiaomi Mi 9 özellikleri ara ara yayınlanması ile meraklar iyiden iye ilerledi. 855 Snapdragon işlemcisi, 48 MP kamerası ve özellikle arka kısmında üçlü kamera dikkat çekmekte. Peki Xiaomi Mi 9 fiyatı? 

Yeni Xiaomi Mi tanıtım afişlerinden birinde ortaya çıkan fiyat bilgisi sızdırıldı. Xiaomi Mi 9 fiyatı Çin’ de 519 dolara satışa çıkacak. Birde Xiaomi Mi 9 şeffaf modeli ise 885 dolara yine Çin’ de satılacak. İlk satış yeri Çin ve sonra kısa sürede çoğu ülkelerin raflarında yerini alacak.

Mi9, bir önceki modele göre fiyatı biraz yüksek gibi duruyor. Xiaomi Mi 8 fiyatı başlangıçta 398 dolardı. Ama unutmamak lazım yukarıdaki fiyat ilk satış yeri ve başlangıç fiyatı olarak biliniyor. Bu şekilde bir fiyat demek diğer ülkelerde daha fazlaya satışa çıkabileceği demek gibi duruyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi 9 geliyor

Xiaomi markası geçen yıl satış raporlarında ilk çeyrekte en çok satışı sahip olan dördüncü markaydı. Yanlış hatırlamıyorsam %8.5 büyümeye sahipti. Düşünün Apple’ dan sonra bu marka yer alıyordu. Gerçekten güçlü donanıma sahip modeller üretiyor. Estetik açıdan da son yıllarda çıkardığı modeller gayet başarılı tasarıma sahip.

Yeni Xiaomi Mi modeli umarım Türkiye için uygun fiyatlarda satışa çıkar.

Xiaomi Mi 9 fiyatı belli mi?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak