Xiaomi Mi A1 Special Edition resmi tanıtımı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi Mi A1 Special Edition telefon modeli firma tarafından resmi olarak duyuruldu. Peki Xiaomi Mi A1 Special Edition özellikleri nasıl olacak ne zaman çıkacak ?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi A1 Special Edition modelinin çıkışı ile ilgili resmi tanıtım firma tarafından yapıldı. Daha önce Eylül ayında Xiaomi firması tarafından Android One programına dahil edilerek Xiaomi Mi A1 modeli çıkarılmıştı. Bu hafta ise firma Xiaomi Mi A1 modelinin özel versiyonunu  piyasaya süreceğini açıkladı. Peki özel versiyonun diğer modellerden ne gibi farklı bulunacak. Hep birlikte yeni telefonun özelliklerine birlikte bakalım.

İsim olarak telefona baktığımızda çok farklı bir model çıkmasını bekleyebilirsiniz. Çünkü special isimleri çıkan modeller genellikle donanım olarak biraz farklı bir yapıya sahip olabilmektedirler. Fakat Xiaomi modelinin bu telefonu ne yazık ki beklentilerdeki gibi değil. Yeni modelin diğer telefondan tek farkı genel olarak baktığımızda rengidir. Xiaomi Mi A1 Special Edition modeli kırmızı renk ile piyasaya çıkacak.

Xiaomi Mi A1 Special Edition özellikleri 

Xiaomi Mi A1 Special Edition resmi tanıtımı

Kısacası rengi dışında özel versiyonun diğer modellerden teknik olarak herhangi bir farkı bulunmamaktadır. Hatta yazılım olarak bile aynı arayüze sahiptirler. Peki Xiaomi Mi A1 modelinin teknik özellikleri nelerdi? Kısaca bu modele tekrardan bakacak olursak 5.5 inç LCD ekrana sahip olan telefonda 1080 Full HD çözünürlüğü bulunmaktadır. Ayrıca işlemci olarakta Snapdragon 625 kullanılmıştır. Ayrıca ana işlemcinin yanında Andreno 506 GPU kullanılmıştır. Telefonda ayrıca 4GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunmaktadır. Ayrıca Mi A1 modelinde arka kısımda çift 12 MP kamera bulunmaktadır. Son olarak telefonda 3080 mAh pil kapasitesi bulunmaktadır. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Farklı renk seçenekleri ile piyasaya çıkacak telefon modeli 288 Dolar ile satışa sunulacak.


Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 15:04

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.