Xiaomi Mi A2 Lite özellikleri nasıl olacak ?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi Mi A2 Lite telefon modeli hakkında bir çok bilgi internette yayınlanmaya başladı. Bu haberimizde sizlere sızan bilgiler ışında Xiaomi Mi A2 Lite modeline ait teknik bilgileri paylaşacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi firması 2018 yılında bir çok telefonu kullanıcıları ile buluşturmaya hazırlanıyor. Xiaomi, giriş ve orta segmentte yer alan modellerinin tanıtımını  çok kısa sürede yapması bekleniyor. Xiaomi firması her türlü bütçeye uygun telefon üretmek için geçen ay içerisinde Redmi 6 ve Redmi 6A modelleri için TENAA sertifikası aldı. Şimdide IMDA ve TENAA üzerinden alınan sertifikalar ile Xiaomi Mi A2 Lite modeli ortaya çıktı.

Xiaomi Mi A2 Lite modelinin bu sertifikalar sonucunda teknik özellikleri de gün yüzüne çıkmış oldu. M1805D1SG model numarası ile karşımıza çıkacak olan Xiaomi Mi A2 Lite modeli bir çok yeniliği bünyesinde barındırmaya hazırlanıyor.  

Xiaomi Mi A2 Lite özellikleri

Xiaomi Mi A2 Lite özellikleri nasıl olacak ?

Xiaomi Mi A2 Lite modeli bir önceki modelinden farklı olarak Android 8.1 Oreo işletim sistemi gelecek. Ayrıca bu modelde firma MIUI 9 arayüzünü kullanacak. Telefonda 5.84 inç Full HD+ 2.5D kavisli cam ekran kullanılacak. Telefonun çözünürlüğü ise 2280X1080 piksel olacak. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi A2 Lite modelinde işlemci olarak ise 8 çekirdekli  Qualcomm Snapdragon 625 kullanılacak. Bu işlemciye ise grafik ara birimi Adreno 506 GPU eşlik edecek. Firma bu modeli üç farklı ürün olarak piyasaya sürmeyi düşünüyor. Bu versiyonlar 2 GB RAM + 16 GB dahili hafıza, 3 GB RAM + 32 GB dahili hafıza ve 4 GB RAM + 64 GB dahili hafıza şeklinde olacak.

 Xiaomi Mi A2 Lite modelinde kamera olarak çift kamera sistemi kullanılmış. Dikey şeklinde yerleştirilen kameralardan birincisi 13 megapiksel çözünürlüğe sahipken diğer ise 5 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak.

Modelin çıkış tarihi ve Xiaomi Mi A2 Lite fiyatı şuan için bilinmemektedir.


Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 16:20

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.