Xiaomi Mi Mix 2S Android 9 güncellemesini yayınladı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Xiaomi' den Mi Mix 2S modeli için Android 9.0 güncellemesi geldi. Türkiye kullanıcıları, Android Pie indirmek için henüz bir bilgi bulunmuyor. Ama yakında dağıtıma çıkar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi, 2018 ilk çeyreğinde Mix S2′ yi tanıttı ve şimdide Android Pie yayınladı. Xiaomi şirketinin Android 9.0′ ı verdiği ilk model Mix 2S oldu.

İlk Çin’ de yayınlanan güncelleme her zaman ki gibi kademeli olarak kullanıcılarına ulaşabilir.

Xiaomi Mi Mix 2S kısa bir özelliklerine göz atalım. İşlemci tarafı 8 çekirdekden oluşan 845 Sanp, ana cpu Q-Core 2.8 GHz ve yardımcı 1.8 HGz. Ekranı 5.99 FHD+ 1080 x 2160, cam’ ı çizilmeye dayanıklı, tasarımı çerçevesiz, oran 18:9, hızlı kablosuz şarj, RAM 6GB, kamera ön tarafta 5MP, arka kısımda 12 MP.

Xiaomi Mi Mix 2S Android 9 güncellemesini yayınladı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi Mix 2S Android Pie güncellemesi geliyor

Şirket Twitter hesabı üzerinden güncellemeyi duyurdu. Mi Mix 2S Türkiye’ de şu an için resmi kanallarla satışı yapılmıyorsa da alternatif kanallarla büyük bir satışı olduğu bilinmekte. Android 9.0 Türkiye güncellemesi bu ay veya gelecek ay gelebilir.


Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 02:27

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.