Xiaomi MIUI 12 güncellemesi yakında

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Xiaomi MIUI 12 güncellemesi için şirketten resmen bir açıklama gelmiş. Logosunun ve adının belli olduğu yeni sürümün detayları gelecek haftalarda ulaşılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi şirketinin arayüz yazılımı MIUI için yeni gelişmeler var. Şirketin 2019′ da çıkardığı MIUI 11′ den sonra şimdide MIUI 12 güncellemesine hazırlanıyor.

Şirketten resmi bir açıklama var. Bu ay ve gelecek ay yeni MIUI sürümü ile ilgili detayların çoğu belli olacağı belirtiliyor. İlk sürümü 10 yıl önce çıkaran şirkatin MIUI 12 ile yeni yılını kutlması bekleniyor.

Tanıtımda önemli özellikler anlatılabilir. İddialara göre dönüm noktalarından biri olarak yansıtılıyor.

Şimdilik adı onaylanan sürümün birde logosu yayınlandı. Merakla beklenen diğer bir önemli detay ise hangi Xiaomi modelleri MIUI 12 güncellemesini alacak. Beklenti ilk modelin Xiaomi Mi 10 olacağı yönünde. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Net olmayan model paylaşımı beklentilerin üstünde de çıkabilir. Çinli şirketten önemli modellerin ışığı devam ediyor. Çıkarılan telefonların hem uygun fiyatta satılması hem de bu fiyatlara göre çok güçlü donanımları kullanması kullanıcıları bu markaya çekiyor.

Xiaomi MIUI 12 güncellemesi yakında

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak