Xiaomi Redmi Note 6 Pro Türkiye fiyatı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi Redmi Note 6 Pro fiyatı ve Redmi Note 6 Pro özellikleri genel olarak vurgulamaya çalıştık. Telefonun özellikleri incelendiğinde fiyatı gayet uygun görülmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Son yıllarda akıllı telefon piyasasında bir çığır açarak, yoğun sayıda müşteriye ulaşan Xiaomi markası; böylece akıllı telefon teknolojisinde araştırma ve geliştirme departmanlarını büyütmüştür. Gelişen bu departmanlar sayesinde, artık Xiaomi markası, dünyada teknik özellikler açısından en iyi markaların arasına girmiştir. Yeni piyasaya çıkacak olan her telefon, piyasadaki akıllı telefon kullanıcılarının meraklanmasını sağlıyor. Sürekli sağlanan Android altyapı destekleriyle beraber de, artık Xiaomi markasının serilerinde yeni ürünler ortaya çıkıyor.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro özellikleri

Hindistan’da çok beğenilerek kullanılan Redmi Note serisi, kullanıcıların her zaman güncelleme ve yeni sürüm beklediği telefonların başında gelmektedir. Bu yüzden de marka Xiaomi Redmi Note 6 Pro modelini piyasaya sürmüştü. Bakıldığı zaman,  Xiaomi Redmi Note 6 Pro modelinin ilk önemli dikkat çeken özelliği teknik özellikler olarak karşımıza çıkmaktadır. Serinin en pahalı telefonu olması da, bunu kanıtlar niteliktedir.

6.26 ekran, depolama 64 GB, RAM 4, bataryası 4000 mAh, işlemci 8 çekerdekli Snap. 636 1.8 Octa core, GHz, çift hatlı, kamera 12 MP ve 5 MP.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Türkiye fiyatı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Redmi Note 6 Pro fiyatı

Xiaomi Redmi Note 6 Pro modeli, fiyat ve performans anlamında aynı düzeyde verim almak isteyen kullanıcılara hitap etmektedir. Gorilla Glass teknolojisinin yanında, yüksek çözünürlük de işlemcinin çok güçlü hareket etmesini sağlamaktadır. 20 megapiksel kamera, benzerlerinden çok farklı bir kullanım sağlamaktadır. Xiaomi Redmi Note 6 Pro modeli, aynı zamanda yüz tanıma kilidini ön kamera üzerinden kullanıcılarının hizmetine sunmuştur.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro fiyatı 1670 – 1890 TL arasında satışta. İnternette, 2 Yıl Türkiye garantili ve ithalatçı garantili çok sayıda uygun fiyata Redmi Note 6 Pro ile karşılaşabilirsiniz. Satın almadan önce müşteri yorumlarını okumanızı öneririz.


Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2018, 03:33

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak