Xiaomi Super Charge Turbo şarj nedir?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi Super Charge Turbo şarj nedir? Şirketin araştırmalarını sürdürdüğü çok kısa zamanda hızlı şarj olan bataryası. Çıkardığı yeni batarya şarj süresi 17 dakika içerisinde doluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi’ nin 2-3 yıldır çıkardığı yeni telefonlar gerçekten iddialı modeller arasında yerini alıyor. Yeni çıkardığı bir teknoloji herkesi hayran bıraktı.

Xiaomi Super Charge Turbo teknolojisi ile çok daha hızlı şarj olan telefonlar geliyor! Her gün, ger gece sürekli telefonlarımızı şarja takıyoruz. Kablolar ile birlikte yaşıyoruz. Telefonların modeli geçtikçe hem daha az kullanılıyor hem de şarjı yetmemeye başlıyor. Telefonu %100’e kadar doldurmak bazen imkansızlaşıyor. Yavaşlayan bu teknoloji için Xiaomi, süper şarj özelliği bulunan telefonlar çıkartmaya başladı.

Turbo şarj özellikleri neler?

Telefon üreticilerinin telefonun bataryasını daha hızlı doldurabilecek kablolar üretmekle meşgul olduğu bilinmekte. Telefonların şarjının uzun süre kullanılması ve daha çabuk dolması için gerekli araştırmaları ve geliştirme çalışmalarını yapan Xiaomi şirketi, %0 şarjdan, %100 şarja sadece 17 dakikada dolan bir batarya geliştirdi.

Yepyeni teknoloji kullanılarak üretilen bu telefonun bataryasını yarıya kadar doldurabilmek için sadece yedi dakika beklemek gerekli. 4000 mAh kapasiteye sahip batarya, daha önce görülmemiş bir teknolojiyle çalışmaktadır. Xiaomi Super Charge Turbo, hızlı şarj olan bataryaya verdikleri isimdir. Verimliliğini ve çabuk dolmasına vurgu yapar cinsten bir isim tercih etmiş olmaları ürünlerinde ne kadar iddialı olduklarını anlatmaktadır. Xiaomi, şarjım bitmiş korkusunu raflara kaldırmaya hazırlanıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Super Charge Turbo şarj nedir?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.