Xiaomi TV fiyatı ve satış rakamları yayınlandı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Xiaomi TV fiyatı, özelliklerine bakıldığında bizim para birimimize göre çok uygun diyebiliriz. Kendi ülkesinde bu yıl televizyonda en çok satan marka olduğunu biliyor musunuz?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi 10 Kasım’ da büyük bir başarı yakaladı ve önemli satış rakamına ulaştı. Yayınlanan verilere göre 2019 Ocak ve Kasım arası satış verileri açıklandı. 

Bu marka daha çok cep telefonu ile anılmakta. Tabi biz çok sayıda ürünü ile tanımaktayız. Şirket geçtiğimiz ay 10 dakikada 200 bin televizyon sattığını açıkladı. 

Weibo’ da yayınlanan bilgide Xiaomi TV kendi ülkesinde birinci sırayı aldı. Diyebiliriz ki dünyanın en büyük pazarında Xiaomi bir numara oldu.

Xiaomi TV, 6 yıl önce kuruldu. Amaçında yüksek kalitede ürünler çıkarmaktı. Telefon konusunda geçen yıl yanlış hatırlamuyorsak en çok satan 5. markaydı. Çıkardığı Smart TV ile büyük başarılar elde eden şirketin yeni ürünleri yolda.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kaliteli ve güçlü donanımlı ürünleri uygun fiyatta satan şirketin Çin pazarında TV konusunda başarısı yöneticilerini heyecanlandırdı.

Xiaomi televizyon 2019 yılı içerisinde yaklaşık 4 milyon satmış olduğu haberleri dolaşıyor. Ek olarak bu yıl çıktıktan sonra tahmini satılan ader 10 milyonu geçebilir. 

Xiaomi Mi TV 4A 70 inç 4K fiyatı 3 ay önce tanıtıldığında 3.999 yuan olarak duyurulmuştu. Henüz Türkiye pazarına girmeyen TV için çok söylenecekler var…

Xiaomi TV fiyatı ve satış rakamları yayınlandı

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak