Yahoo group oluşturma ve çalışma sorunu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Yahoo grouplar da mesaj gitmiyor veya mesaj gelmiyor sorunu ile karşılaştınız mı? Group (grup) açarken hata oluştu ya da davet gitmiyor, üye eklenmiyor ise genel bir sorun olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yahoo, eskiden dünyanın en büyük arama motoru ve portalıydı. Google’ den önce arama motoru olarak Yahoo tercih edilirdi. Haberlere ve videolara buradan bakılırdı. Mail adresleri de buradan alınırdı. Yahoo e-posta hesapları halen yoğun şekilde kullanılmakta. Tabi Gmail ve Hotmail kadar olmasa da.

Yahoo’ da grup açmak ister misiniz? Arkadaş grubu, şirket / iş grubu ve iş arkadaşları grubu oluşturup iletişiminizi birde bu şekilde sağlayabilirsiniz. Tabi bu amacın dışında çok sayıda grup kategorileri de yer almakta. Bunlardan her hangi birini de tercih edebilirsiniz.

Yahoo group kategorileri

İletişim ve ağ oluşturma, siber veri biçimleri, masaüstü yayıncılık, eğitim, donanım, internet, multimedya, programlama dilleri, güvenlik, yazılım ve teknik destek grupları oluşturabilirsiniz.

Yahoo group oluşturma ve çalışma sorunu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yahoo grup hesap açma nasıl yapılır? Yahoo’ da grup oluşturmak için groups.yahoo.com/neo/dir/1600004725 adresinden “Start a New Group” butonuna tıklayınız. Yahoo hesabınız varsa e-posta hesabınızı ve şifrenizi yazınız. Yoksa aşağıda “Don’t have an account? Sign up” seçeneğine tıklayınız. Açılan bölümde istenilen bilgileri doldurup “Continue” butonuna tıklayınız.

Yahoo group sorunları için destek talebi oluşturma yahoo.uservoice.com/forums/209451-us-groups/filters/my_feedback?query=bnfgbddvdsvsdvdff

Yahoo grups / grup mesaj göndermemiyorum mesaj gitmiyor sorunu şu an geçici bir sorun!

Yahoo müşteri hizmetleri veya Yahoo destek hattı gibi bir hizmet bulunmamakta. Sadece önerdiğimiz numara gibi Türkiye’ de özel kurumsal çağrı merkezi bulunmakta.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak