Yakında 5G telefon satışları artabilir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

5G için önemli veriler paylaşıldı. Samsung ciddi bir şeyler yapmazsa en yakın iki rakibinin altına düşebilir. Virüse göre bir iki yıla önemli gelişmeler olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Strategy Analytics tarafından yayınlanan bir rapora göre 2020 içerisinde 5G cihazların piyasada satış oranı %15 olabilir. Hatta birde satış rakamı paylaştı ve 234 milyon gibi bir cihazdan söz etti. Kaynağa göre Huawei’ nin 65, iPhone 21 ve Samsung ise 17 küsür bir pay alacağı söyleniyor.

Bu verilere bakılırsa Samsung 5G konusunda zorlanacağa benziyor. Zaten paylaşımda G.Koreli devin önemli manevralar yapmasının gerektiğini savundu. Şirketin en önemli kazancı ABD’ nin Huawei karşı uyguladığı ambargo. Bu arada Apple tarafında ciddi çalışmalar olduğu söyleniyor. 5G pazarında önemli yatırımlar yapılıyor ve en büyük pay Huawei’ nin. Bize göre virüsün etkisi yok dereceye gelirse 2021′ de önemli atılımlar olabilir.

Uzun zamandır cihaz alacaklara 5 G konusunda uyarıda bulunuluyordu. Telefon almadan önce cihazın desteğine dikkat edilmesi önerisi yapılıyordu. Bize göre de şu an için telefon için 3 G kafi diyebiliriz. Ne kadar hız o kadar hızlı internet paket bitimi demektir.

Önümüzdeki yılların şekillenmesini Corona belirleyeceğe benziyor ve şirketler sessiz şekilde yatırımlarını ve teknoloji geliştirmelere devam ediyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yakında 5G telefon satışları artabilir


Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2020, 00:30

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak