Yeni Samsung, Galaxy S8 Active 4000mAh olabilir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un yeni Galaxy S8' i aktif sızdırılmış görüntüler ve videosu 4000mah pili ortaya çıkarıyor. Daha güçlü batarya ile çıkarılması beklenen modelin bakalım görünümü nasıl olacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung‘un yakın zamanda piyasaya çıkardığı S8 modelinin daha gelişmiş bir versiyonunu duyurmayı planladığı bildirildi. Bu modelin adı Galaxy S8 Active olacak. Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung daha önce Galaxy S6 Active ve Galaxy S7 Active modellerini ilan ederek aynı şeyi S6 ve S7 için yapmıştı.

Samsung Galaxy S8 Active zaten piyasada, yeni model için birkaç ipucu veren haberler yayınlandı ve ekran görüntüleri paylaşıldı. Galaxy S8 ile aynı tasarımı paylaşacak Galaxy S8 Active 4000mAh gibi dev bir pil kapasitesi ile piyasaya çıkacak.

Galaxy S8 Active özellikleri nasıl olacak

Sızıntı, doğrudan San Francisco’daki bir Samsung çalışanından geliyor. Resimler Galaxy S8 benzeri bir tasarım ortaya koyuyor ancak batarya konusunda çok az fark var gibi görünüyor. SM-G892A model numarasıyla S8 Active, Galaxy S8 ve ayrıca S8+ modeline kıyasla oldukça büyük 4000mAh pil ile görünüyor. Hatırlanması için belirtelim; Galaxy S8 3000 mAh pil ile gelmişken S8 +, 3500 mAh pil ile desteklenmektedir.

Yeni Samsung, Galaxy S8 Active 4000mAh olabilir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S8 Active kavisli ekran olmayabilir

Gelecekteki S8 Active, standart S8’in 5.8 inçlik ekranı ile aynı boyutta bir ekrana sahip olacak. Ancak, ekranın ön tarafında farklı olan şey, kavisli kenarların olmaması ve bu durum ürünün daha dayanıklı olacağının belirtisi olabilir. Active model telefonları için, Samsung her zaman dayanıklı fiziksel tuşları tercih etti. Ve S8 Active ile şirket aynı stratejiyi takip edebilir.

Kablosuz şarj ve 64 GB depolama

Akıllı telefonun Android 7.0 Nougat işletim sisteminde çalışması bekleniyor. Bu küçük farklılıkların yanı sıra, Samsung’un S8 Active telefonunun Galaxy S8’e çok benzemesi bekleniyor. Akıllı telefonun Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisi ve bir microSD kartı ile daha da genişletilebilen 64GB dahili depolama birimi ile birlikte gelmesi bekleniyor. 8 megapiksel ön kamera ve arkasında 12 megapiksel bir kameraya sahip olması muhtemel. Akıllı telefon Qi kablosuz şarj özelliği ile piyasaya çıkabilir.


Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2017, 16:44

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.