Yenilenen efsane Nokia 3310' a ait teknik bilgiler ortaya çıktı!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Nokia, bir zamanlar efsane olmuş cep telefonu modeli Nokia 3310' u yeniden satışa sunacağını açıklamasının ardından, şimdi de teknik özelliklerine ait bilgiler ortaya çıktı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Küllerinden yeniden doğarak akıllı telefon üretmeye başlayan Nokia, efsane telefonu Nokia 3310′ u tekrar satışa çıkarmayı hedefliyor!

Hemen hemen herkesin bilgiği ve kullananların memnuniyeti bir yana bırakın adeta aşık olduğu cep telefonu modeli Nokia 3310, aradan geçen uzun yıllardan sonra yeniden kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Milyonların heyecanla beklediği düşük bütçeli ama gönüllerin yüksek sevdalısı 3310 modeline yönelik teknik bilgiler ortaya çıktı.

Sadece birkaç gün içinde başlayacak olan MWC 2017 forumunda tanıtılacak olan 3310 modeli hakkında, daha önce sızdırıdığı telefon haberleriyle ün yapmış Evan Blass namı değer @evleaks Twitter hesabından yeni ilgiler paylaşıldı.

Yenilenen efsane Nokia 3310' a ait teknik bilgiler ortaya çıktı!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni Nokia 3310 özellikleri

Evan Blass’ın paylaştığı bilgiler ışığında yenilenmiş Nokia 3310 modelinde , Nokia 150’de de kullanılan Series 30+ işletim sistemi yer alacak. Android işletim sistemiyle çalışacağını umut eden kullanıcılar hayal kırıklığı yaşayabilirler, lakin efsanenin batarya konusunda eskisi gibi adeta elektrik santrali olmasını bekliyorsak, Android işletim sistemiyle gelmeyecek olmasına sevinmeliyiz.

Paylaşılan diğer bilgiler arasında, yeni Nokia 3310‘un ya aynı ya da çok az daha büyük renkli bir ekranla, eskisine göre çok daha ince bir tasarıma sahip olacağı ve eski tasarım çizgizinden çok uzaklaşmamak kaydıyla eski tasarım stilinin modernize edileceği yer alırken, bir diğer güzel haber ise efsanenin bir çok farklı renk seçeneğiyle sunulacak olması.

nokia 3310 twitter bildirimi

Yeni Nokia 3310 Fiyatı

Nokia‘nın 17 yıllık bir efsaneyi yeniden piyasaya sürecek olması, muhtemelen yeniden akıllı telefon sektörüne girişine yönelik bir kutlama mahiyetinde olsa da, kullanıcılar için ise oldukça anlamlı bir hareket oldu. 59 eruo‘dan satılması beklenen efsaneyi sabırsızlıkla bekliyor olacağız. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Aşağıda Nokia’nın efsaneye yönelik paylaştığı kısa videoyu da izleyebilirsiniz. www.youtube.com/embed/KcuBPNvknyY


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 01:53

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.