Yılın Son Çeyreğinde Yenilenmiş HTC One’ı Görebiliriz, 2014 Yılı İlk Dönem Amiral Gemisi ise HTC M8 Olacak
HTC One şu an için piyasadaki en gözde telefonlardan biri olabilir ancak şirket hızla gelişen mobil dünyasında geleceğe dair planlar oluşturduğu da bir gerçek. İddiaya göre HTC’nin 2013 yılı planlamasında teknik özellikler (muhtemelen işlemci ve pil kapasitesi) noktasında One modelini güncelleyeceğine dair planları var.
2011 ve 2012 yıllarında Sensation ve One X modellerini daha hızlı işlemcilerle ve artırılan pil kapasiteleriyle yenileyen HTC’nin benzer bir oluşumu One modelinde de sergileyeceği raporda yer alıyor. Tayvanlı üreticinin One Max adında iddialı bir telefon hazırladığı biliniyor. Tasarım anlamında HTC One’a benzemesi beklenen telefonun daha büyük bir ekran ve pile sahip olması bekleniyor.
Raporda bahsi geçen telefonun One Max olma ihtimali üzerinde durulmuyor, çünkü One Max’ın büyük ekranlı telefonlar kategorisinde HTC’yi temsil etmesi bekleniyor.
HTC’nin 2014 yılı için hazırlıklarına başladığı bildirilen yeni amiral gemisinin ise HTC M8 olarak adlandırıldığı raporda yer alan bir diğer detay. One modelinde M7, One mini’de ise M4 kod adlarının kullanılması M8 kod adının kullanılması ihtimalini güçlendiriyor. İddiaya göre telefon için farklı kod isimleri de var ve bunlar sızıntıları önlemek amacıyla tedarikçiler ve diğer ortaklar tarafından kullanılmaktadır.
HTC M8’in özellikleri ve tasarımına dair ayrıntılar henüz mevcut değil, ancak önümüzdeki aylarda bazı detayların gün yüzüne çıkması bekleniyor.
kaynak: HTCSource