Youtube e-posta adresini değiştirme nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Youtube sosyal medya aracında e-posta adresini değiştirme işlemleri nasıl yapılır? Youtube video paylaşım sitesinde e-posta değişimi yapılabilir mi?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Youtube vidyo paylaşım siteleri arasında en önde yer alan bir web sitesidir. Youtube sitesinde paylaşım yapabilmek için üyelik işlemlerini yapmanız gerekmektedir. Bu üyelik aşamasında site sizden güncel kullandığınız şifresini bildiğiniz bir e-posta adresi istemektedir. Bundan dolayı mail adresinin sahte bir mail olmamasına dikkat ediniz.

Eğer mail adresinizi herhangi bir sebepten ötürü değiştirmek isterseniz yapamanız gereken bir kaç işlem bulunmaktadır. Özellikle hesabınız bilgisayar korsanlarınca ele geçirilmişse mail adresinizi değiştirmeniz sizin Youtube hesabınızın güvenliği için önemlidir.

Youtube e-posta adresini değiştirme nasıl yapılır

Youtube e-posta adresini değiştirme nasıl yapılır

Youtube email değiştirme işlemleri Youtube kanalına üye olurken kullandığınız email adresine göre değişiklik göstermektedir. İlk olarak;

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Gmail hesabı ile üye olduysanız; Gmail hesabınızdan üye olarak Youtube kanalı açtıysanız eğer email adresinizi değiştirmeniz şuanlık mümkün görünmüyor. Fakat farklı bir gmail hesabı oluşturarak yeni bir Youtube hesabı oluşturabilirsiniz.

Eğer farklı bir e-posta servis sağlayıcısı ile Youtube kanal üyeliği yaptıysanız email adresini değiştirme imkanına sahipsinizdir. Bu işlemleri nasıl yapabileceğinizi adımlar halinde anlatmaya başlayalım;

  • Youtube üye olduğunuz hesabınız ile sisteme giriş yaparak oturum açınız.
  • Ardından “Kişisel bilgiler ve gizlilik” kısmına giriş yapınız. Bu kısmda bulunan Kişisel bilgileriniz yazısını seçiniz.
  • Daha sonra gelen bölümden Google hesabı e-postası yazısına tıklayınız.
  • Açılan kısma yeni belirlediğiniz e-posta adresinizi giriniz.
  • Son adım olarka ise Kaydet yazsına tıklayarak sayfayı kapatınız.


Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 20:06

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.