YouTube Loop video kullanımı yakında

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

YouTube döngü / tekrar yani Loop adlı bir özellik uygulama alanına ekleniyor. Videoları tekrar izlemek veya müzikleri tekrar dinlemek için içerikte seçenek açılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir çok çevrimiçi müzik platformları bulunsa da YouTube hala önemli bir yerde duruyor. Hem para kazanma hem kazandırma konusunda lider olduğunu da söylemeye gerek yok diyebiliriz. Her ne kadar bir şeyler izlerken zırt pırt reklam gelmesinden çok sıkılsakta yine de şu an için vazgeçilmez olduğu kesin.

Şu an test aşamasında olan bir özellik mobil kullanıcıların ilgisini çekecek gibi duruyor. Şirket, aynı şarkıyı defalarca dinlemek isteyenler için mobil tarafında bir çalışma yapıyordu. Masaüstünde bulunan ama mobil kısmında olmayan özelliğin adı “Loop video” olarak duyuruldu. Yakında video bittiğinde tekrar başa dönerek devam edecek.

Otomatik aynı video tekrar tekrar yayınlamayı sağlayan yeniliğin görselleri paylaşıldı. Kullanımı da basit olan özelliğin açılması için uygulamadan açılan videonun üstüne noktalı alana dokunun ve içerisindeki “Loop” off durumundan on yani açık durumuna çevirmeniz yeterli olacak.

Türkçesi döngü olan seçeneğin, yazılışı gibi İngilizce olarak aynı mı kalacak yoksa çevirisindeki olan mı geçerli olacak yakında anlaşılır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

 Bu değişimle artık aynı parçanın tekrarı şeklinde olan videolar rafa kalkabilir. 

YouTube Loop video kullanımı yakında

Loop video çıkmıyor ise test edilecekler

  • Mevcut sürümün güncel olduğundan emin olunuz ve kaldırıp yenisinden yararlanın.
  • Telefon ve uygulama versiyonunun uyumlu olduğundan emin olunuz.
  • Uygulamadaki ayarları değiştirip tekrar deneyin.
  • Android kullanıcıların “Uygulamalar” alanına girip buradan “YouTube” üstüne dokunup ve içerisindeki seçeneklerin üstüne dokunup işlem yapmalarını öneriyoruz. 

Oturum açıksa çıkışa atınız değilse birde oturumla deneyiniz. Eğer giriyorsunuz ve sizi çıkışa atıyorsa yeterli yer olmadığından olabilir. Malum sistemin çalışmasında alana ihtiyaç var. Bir diğer önerimiz ise destekliyorsa, mevcut sürüm kaldırılıp ve önceki bir kaç versiyonun kurulması olacak.


Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021, 21:40

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.