Zamanın en iyi Android oyunları listesi

Andronova
Yazar Andronova 4 Minimum Okuma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android tablette ve telefonda en çok tercih edilen oyunlar arasında yer alan bazı oyunları sizlere özet halinde paylaştık. Temple Run 2, Looney Tunes Dash, Lego Bionicle 2, Crossy Road ve Twelve oyunları Android mağaza bölümünde yerini aldı.

N.O.V.A. 3: Freedom Edition, aksiyonu dolu dolu bir bilim kurgu oyunu. Mobil cihazlar için en kaliteli oyunları yapan Gameloft, bu oyuna da imzasını atmış. Android platforma da yerini alan cep telefonu ve tabletlerde ücretsiz indirme imkanı bulunmakta.

Oyunu kısaca anlatırsak, teknoloji yönünden ilerlemiş insanoğlu uzayda yaşamının sırrına ulaşmış, koloniler halinde farklı farklı gezegenlerde yaşayan ve bazı tehditlerle mücadeleye yer veriyor. 

En iyi eski Android oyunları listesini hatırlayalım

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

The Witcher Battle Arena, çıktığı günden beri ilgiyi üzerinde tutmayı başaran oyun, Android ve iOS (iPad – iPhone) yerini almasıyla oyun sever sayısını arttırdı. The Witcher Battle Arena oyununu ücretsiz olarak mobil resmi mağazalarından indirebilirsiniz. Oyunda yeni öğeler ve kahramanlara ulaşabilmeniz için baya bir performans sergilemeniz gerekiyor. Her oyun 10 dakika kadar bazen daha az süren karşılaşmalar ile stratejilerinizi geliştirebilirsiniz.  Hem kendi başınıza hem başkaları ile mücadele edebiliyorsunuz.

The Witcher Battle Arena oyunu

Clash Royale, mobil cihazlardan indirilen en çok oyunların başında geliyor. Arenada hünerleri sergilenecek, savunma ve büyü taktikleri ile ayrı oyun zevkine sahip olabilirsiniz. Clash of Clans askerleri kartlarının toplanıp yükseltebilir Clash Royale’ de aynı zamanda iyi bir strateji uzmanı olmanızı sağlıyor. Arenada rakiplerinizin kralını ve kulelerini yok ederek daha ileri bölümlere yol alacaksınız. Gelen askerlere ve büyülere karşı kendi kuleleriniz için koruma taktikleri geliştirmeniz gerekecek.

Clash Royale oyunu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WWE Immortals, Amerikan güreşçi dövüşçülerinin süper kahramanlara dönüştüğünü oyun, mobil cihazlar da da yerini aldı. Oyunun temeli 3 dövüşçü seçerek kendi takımınızı oluşturarak ringe çıkarıp rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz. Dövüşçülerin süper yeteneklere sahip olduğunu unutmayalım. Oynadıkça seviye atlıyorsunuz. Kendi başınıza yada online internet üzerinden başlarıyla da mücadele edebiliyorsunuz.

WWE Immortals oyunu android

Lego Bionicle 2, Lego firmasının mobil cihazlar içinde çıkardığı RPG türünde aksiyon oyunu. Cep telefonu ve tabletlere ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyunu cihazınızın resmi mağazasından indirebilirsiniz. Oyun 6 kahramanın hikayesini ele alıyor. Her biri birer savaş robotu olan kahramanlar, yaratılış maskesi adında özel güçleri olan maskeyi bulmaya çalışmalarını konu alıyor.

Lego Bionicle 2 android

Crossy Road, beceri türünde oyun severler için öneri listesinde yer almaktadır. Oyunu tüm akıllı cihazlarda ücretsiz indirebiliyorsunuz. Oyun karakterimizi elinde bir şeyle kazasız karıdan karşıya geçirmeyi amaçlıyorsunuz. Yoldan arabaların yanında tren dahi geçebiliyor.  Her geçişte farklı seviyelere ulaşabiliyorsunuz. Biraz emek gerektiren oyunlardan biri.

Storm Raiders, 2. Dünya savaşı sırasında bir hikayeye yer veren oyun, savaş uçağı filosundan her hangi bir uçak seçerek Pearl Harbor gibi savaş alanlarına giderek düşmanlarınızla yoğun bir şekilde savaşıyorsunuz. Bu oyunun türü simülasyon tarzı olması nedeniyle farklı kontrol sistemlerine sahip oluyorsunuz. Sky Gamblers: Storm Raiders oyunu kendi alanında başarı sağlamış oyunlar arasında yerini aldı. Mobil cihazlarda da artık yerini alan oyunu yine resmi mağazalarından indirebilirsiniz.

Looney Tunes Dash oyunu, neredeyse tüm zamanların en popüler çizgi filmler arasında bulunan Looney Tunes, artık Android ve iOS cep telefonu ve tabletler arasında yerini aldı. Oyunda sizin yönetebileceğiniz karakterler arasında yer alan Bugs Bunny, Tweety, Road Runner ve bazı karakterlere yön verebiliyorsunuz. Üç şeritli bir yoldan giderek karşınıza çıkan engellerden kurtularak puanları almaya çalışıyorsunuz. Oyundaki grafikler gayet kaliteli olması ayrı bir zevk vermektedir.


Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2020, 12:45

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.