Zoom dil değiştirme Türkçe nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Zoom Türkçe nasıl yapılır dışında uygulama dil değiştirme ayarları nereden yer aldığını çoğu bilmeyebiliyor. Biz ara ara çıkan problemlerle alakalı yazılar yayınlıyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Zoom’ un COVİD ile önemli bir kullanım sayısına ulaşması bu şirketin değerine değer kattı. Çok fazla ülke çok bilinmeyen bu yazılım şimdilerde kullanmayan pek ülke yok gibi bir şey. Yeni gelişmelere göre yeni virüs dalgaları şirketin değerini daha da arttıracağa benziyor.

Zoom Cloud Meetings Türkçe yapmak gibi programların yer aldığını bazı web sitelerinde karşılaşıyoruz. Bunların şu an için işe yaramadığını söyleyebiliriz. Bazı 3. part yazılımların destek sunduğu görülürken bu uygulamada ne yazık ki bir şey fark edilmiyor. Google’ un çeviri hizmeti kullanılarak tarayıcı üzerinden tercih edebilirsiniz.

Türkçe / Türkiye gibi dil seçeneğinin olmadığını tekrar belirterek aşağıda dil değişikliği nasıl yapılır bunu göstermek istedik. Belki bir gün yeni diller eklenirken ülkemiz içinde geçerli olabilir. 

Teker teker adımları yazmak yerine direk değiştirme sayfasının bağlantısını paylaştık. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Bu https://us05web.zoom.us/profile?from=client bağlantıyı Chrome’ dan açınız.
  • Language kısmından İngilizce olan seçeneğin üzerine dokunun.
  • Mevcut destekleyen dillerden birini seçiniz ve S. Changes butonuna basınız.

Uygulamayla yapmak isteyneler için yukarıdaki kısımdan yapacağınız değişimler mevcut telefonla kullanım içinde geçerli olacaktır. 

Yaşadığınız herhangi bir sıkıntı için daha önce hazırladığımız Zoom iletişim yazısından destek seçeneklerini bulacaksınız.

Zoom dil değiştirme Türkçe nasıl yapılır

Dil değişmiyor hata veriyorsa önce sayfayı kapatıp tekrar URL ile giriniz. Duruma göre tarayıcıyı kapat aç ve başka bir tarayıcıyla test edilebilir. Güncellemelerin yapıldığını kontrol etmenizi de öneriyoruz. Birde çok sık bir şeyleri değiştirenlerde geçici bir kaydet engeli uygulanabilir. 

Toplantı düzenlenirken yaşanan sorunlarda yine hazırladığımız içerikler incelenebilir. Bir ceza almışsanız bunun kontrolü için profil kısmındaki bir şeyleri değiştirip kaydetmeye çalışınız. Olmazsa veya hata veriyorsa evet bir sıkıntı var demektir. Geneldeki yoğunluklarla alakalı çok fazla problem yaşanabiliyor. Bu araştırmadan bir şeylere kalkışmayınız.


Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020, 17:36

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak