Sanal Gerçeklikte Böylesini Görmediniz! Ofiste Sıradan Bir Gün!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Son zamanlarda oldukça dikkati çeken, Google tarafından yarım milyar dolarlık yatırım alan artırılmış gerçeklik projelerinden Magic Leap, geliştirdiği yeni teknolojinin anlatıldığı, ofisteki sıradan bir günün nasıl olabileceğine dair oldukça ilginç bir video paylaştı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Firma, “Just another day in the office of Magic Leap”, yani “Magic Leap’in ofisinde sıradan bir gün” başlıklı bir buçuk dakika uzunluğundaki video, kullanıcının YouTube ve Gmail uygulamalarının hologram görünümlerini kullanmasıyla başlıyor.

Sıkıcı geçeceği tahmin edilen günün, kullanıcının oyun menüsünden seçtiği oyunu açmasıyla, tam bir savaş alanına döndüğü görülüyor. Sanal gerçeklikten sonra, şimdi de artırılmış gerçekliğin hayatımıza girdiği şu günlerde, yakın gelecekte bizleri nasıl çılgınlıklar beklediğini az çok tahmin etmek mümkün. Dilerseniz lafı hiç uzatmadan sizleri oldukça ilginç video ile baş başa bırakalım.

kPMHcanq0xM” width=”1000″ height=”505″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir