Apple music aboneliği iptali

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple music aboneliği işlemlerini yaptıktan sonra abonelik iptali nasıl yapabiliriz? Apple müzik aboneliği iptal etme. iPhone müzik üyeliği nasıl iptal edilir kapatılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple firması ülkemizde ve dünyada en çok tutulan telefon modelleri ve uygulamaları üreten firmalar arasında yer almaktadır. Özellikle iPhone modeli cihazlaının satış rakamlarına bakıldığında bu durum bariz bir şekilde görünmektedir. Apple piyasaya sürdüğü cihazlar için ürettiği ugulamalardan biri olan Apple music için yapılan abonelik işlemlerinin daha sonra nasıl iptal edilebileceğini bu makalemizde yayınlayacağız.

Apple firmasına ait music aboneliği iptali nasıl yapılır

Apple mısic sistemine abone olan iPhone ve iPad kullanıcıları bu aboneliklerini iptal etmedikleri sürece her ay düzenli olarak kredi kartlarından çekilmektedir. İşte bu durumda kullancıların mağdur olmamaları için abonelik iptal işlemlerini adımlar şeklinde anlatacağız. İlk çıktığı dönemlerde ücretsiz kullanımı olduğu için firma tarafından 3 aylık deneme kullanımı hakkı tanındığından dolayı daha sonra Apple music uygulamasını kullanmak istemeyen ücret ödemek istemeyen kullanıcılar bu adımları uygulayabilirler.

  • İlk olarak iTunes adresine giriş yapınız. (Bu aşamada bilgisayarınızda iTunes yazılımının yüklü olması gerekmektedir. iTunes yazılımını Apple sitesine girerek indirebilirsiniz.)
  • iTunes hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede bulunan profiller yazısına tıklayınız.
  • Açılan ekrandan da hesap bilgileri kısmına tıklayınız.
  • Daha sonra aşağıdaki resimde olduğu gibi ayarlar bölümünün altında bulunan kırmızı kutucuk içine aldığımız abonelikler bölümünün yan kısmında yer alan yönet yazısına basınız. 

Apple music aboneliği iptali

Abonelikler kısmında zaten resimde göründüğü gibi abonelik sayılarınız görünmektedir. Apple music aboneliğinizden dolayı buradaki rakam 1 olarak karşınıza çıkacaktır. Ardından açılan ekran abonelik sayfanız olacaktır. Burada yer alan otomatik yenileme özelliğini kapatırsanız Apple music aboneliğiniz iptal olacaktır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

music aboneliği iptali

Bu adımların ardından artık abonelik işlemleri tekrar yenilenmeyip tekrardan siz aktif edene kadar pasif durumda olacaktır. Bu işlemin sonucunda artık herhangi bir ücret Apple ödemeyeceksiniz.


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 22:15

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir