GTA 6 indirme 2020' ye hazır mı?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

GTA 6, 2020 yılının önemli oyunları arasında yer alması bekleniyor. Oyun için yapılan ara ara sızıntı bilgilerine bir yenisi eklendi. Harita ve çok sayıda bilgi haberimizde.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

R. Games şirketini yeni oyunu hakkında yeni gelişmeler var. 2020′ de indirmeye açılması beklenen GTA 6 için yeni önemli sızıntılar geldi.

GTA 6 oyunla ilgili yeni sızıntılar ortalıkta dolaşıyor. Rockstar Games şirketinde çalıştığını iddia eden birinin Reddit’ de yaptığı paylaşım acaba söyledikleri doğru mu demeden kendimizi alamadık.

GTA 6 şehir isimlerinin yer aldığı paylaşımda 2 büyük şehrinde büyük haritada yer alacağı belirtildi. 

Yıllarca popülerliği süren oyunlar arasında yer alan GTA serisini yeni oyunu heyecanla bekleniyor. Gelen yeni bazı iddialara göre yeni GTA ve Red Dead Redemption 2 yazılımsal testlerde çalıştığı söyleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Paylaşılan iddialar kısa süre içinde Reddit yönetimi tarafından silindi. Bu silinme ile acaba paylaşılanlar gerçek mi sorusu kafaları meşgul etti.

Paylaşımdakiler gerçek ise oyunun beklenenden fazlasını vereceği görülüyor. Büyük haritada daha çok karakterin yer alacağı ve akrabalık ilişkilerinin bulunacağı görülüyor.

Yeni GTA hakkında geliştiricisi tarafından resmi olarak bir açıklama yapılması. Söylentilere göre yeni oyun için çok yoğun tempo harcandığını ve beklentilere cevap vereceği belirtiliyor.

Sızıntıya göre iki şehir ve üç bölge yer alacak. Bunların isimleri “Carcer City ve Vice City” olacakmış. Bu şehirler Boston ve Miami şehirlerinde yer alacak. Haritanın çok ama çok büyük olacağı sızıntıda belirtildi.

Oyunda zamanın çoğu şehir içinde geçecek ve şehir haritası ilgi çekici olacağı belirtiliyor. Oyunda hava durumunda çok farklı senaryoların olacağı, bir şehirde hava güneşli ama başka şehirde yağmurlu bir havayla karşılaşabilirsiniz.

GTA karakterlerden bir örnek verilen sızında da iki karakterin kardeş olacağı söylenmekte. Hatta birinin gizli polis olması bekleniyor.

GTA 6 indirme 2020' ye hazır mı?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir