Twitter silinen mesajlar tamamen siliniyor mu?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Twitter silinen mesajları geri almak için talep formunu doldurdunuz mu? Twitter' ın bu şekilde bir hizmeti bulunuyor. Silinmiş mesajları geri getirme nasıl olur diyen habere baksın!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitter, anlık gelişmeleri takip etmek için en önemli ağların başını çekmekte. Bu platform özellikle siyasi paylaşımlarla anılmakta. Çoğu ülke başkanı’ nın Twitter üzerinden açıklama yaptığı görülmekte. Bazen diğer ağlardan sıkılanlar Twitter’ ı tercih edebiliyor. 

Twitter’ da silinen mesajlar tamamen siliniyor mu? Yapılan bir araştırmada silinmediği ortaya çıktı. Çok uzun zamanlara ait DM’ nin görüntülendiği ortaya çıkmasıyla bu sorun mu yoksa bilerek mi bu şekilde bir işlem yapılıyor belli değildi. Sonra Twitter gerekli kontrolleri yaptıklarını açıkladı.

Twitter silinen mesajlar aslında silinmiyor. İsteyen eğer Twitter uygun görürse sildiği mesajları veya paylaşımları geri alabilir. Bunun için Twitter silinen mesajları geri alma yazısına bakınız.

Twitter silinen mesajlar tamamen siliniyor mu?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitter mesajlar tamamen siliniyor mu?

Silinen mesajları Twitter’ dan geri talep etmek için ilgili haberimize bakarak talep formunu doldurunuz.

Askıya alınan hesaplardaki mesajları, kapatılan hesaptaki mesajları geri nasıl alınır yukarıdaki konumuza bakmanızı kesinlikle öneririz.

Bu haber ile çıkarılacak ders! internette hiç bir şey silinmez. Yapılan işlemlere dikkat ediniz.


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2019, 00:08

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.