Lenovo Z5 Pro sürgülü kamera özelliği

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Lenovo' dan yeni bir model çıkmak üzere. Sürgülü kamera özelliğine sahip Z5 Pro özellikleri netleşti diyebiliriz. İyi bir donanım ve ekran yapısına sahip gibi duruyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Lenovo, daha çok laptop bilgisayarlarda adını duyduğumuz bir markaydı. Uzun zamandır telefon pazarında da yer almakta. Tabi bilgisayar gibi telefonda da çok iddialı olamadı. Yani çok tutulmadı. Ama yeni çıkaracağı bir model belki bunu değiştirebilir.

Lenovo Z5 Pro modelinin tanıtıma çıkış tarihi yayınlandı. World etkinliğinde telefon gösterildi ama resmi tanıtım tarihi yayınlanmamıştı. Resmi olmaya bir bilgiye göre tanıtım tarihi 11 Ekim olarak işaret edildi.

Sürgülü kamera ve ekran yapısındaki incelik ile ilgiyi üzerine toplayan Lenovo Z5 Pro değişik bir tasarıma sahip. Sürgülü Lenovo Z5 Pro kısa bir özelliklerini inceleyelim…

Lenovo Z5 Pro sürgülü kamera özelliği

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Lenovo Z5 Pro özellikleri

845 Snapdragon işlemci, 6.5 Amoled ekran, RAM 6 veya 8, depolama 128 GB, kamera F/ 2.0 16 MP + 20 MP çift ve selfi kamerada 25 MP, video çekiminde 4K, Bluetooth 5.0 ve parmak izinde yüz tanımada ana ekranda yer alması farklı bir Lenova’ yı ortaya çıkarmış.

Lenovo Z5 Pro fiyatı henüz belli olmayan modelde bağlantı tipi ise USB C ve Android 8.1 ile gelecek…


Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018, 11:23

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir