Bip zamanlı mesaj kapatma açma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bip mesajlar kendiliğinden siliniyor veya grup attığım mesaj siliniyor nedenini merak edenler için Bip zamanlı mesaj açma ve zamanlı mesaj kapatma kaybolma süresini seçme.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bip gruba attığım mesajlar siliniyor ya da mesajlar belli bir süre sonra siliniyor diyenler olabiliyor. Geçtiğimiz bir kaç gün önce bizde bu şekilde karşılaştık. Anladığımız kadarıyla yanlışlıkla veya ilgili seçenek ne işe yarıyor diyerek zamanlı mesaj açılıyor.

Bip zamanlı mesaj, kalıcı olmayan geçici iletmek istediğiniz veya gönderilen grupta kalmasını istemiyorsanız tercih edilen bir özellik. Geçici mesaj anlık mesaj olarak da kullanılabiliyor. Bu özelliğin simgesi sadece gruplarda çıkmakta. Yani Bip zamanlı mesaj çıkmıyor diyenler olursa şimdiden cevaplamak istedik.

Zamanlamalı mesajı çoğunlukla yanlışlıkla açılmakta. Çoğu ise Bip gönderdiğim mesaj siliniyor yada Bip mesajlarım siliniyor şeklinde Google’ a yazarak sorunu anlıyorlar. Sohbet kendiliğinden siliniyorsa yazının devamını okuyalım…

Bip mesajlarım siliniyor nedeni nedir?

Bip mesaj kaybolma süresi açık ise grup mesajlarında attılan mesajlar silinir. Kaybolma süresi nasıl açılır diye merak edenler gruba girdiğinde sağ üste “Saat simgesinden” açabilirler. Burada belirlenen saniye cinsinde giden mesajar silinecektir. Tabi bu yer açık değil ama mesajlar hala siliniyor ise bunun nedenine aşağıdan bakalım. www.andronova.net

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Cihazda virüs olabilir
  • Uygulamada uyumsuzluk söz konusu olabilir
  • Cihazın yazılımında aksaklık olabilir
  • Hesabınızı birisi kontrol ediyor 

Bip zamanlı mesaj nasıl kapatılır?

  • Zamanlı mesajın gittiği gruba girin
  • Sağ üstte bulunan “Saat” simgesine dokunun
  • 60 saniye, 10 saniye, 3 saniye ve 5 saniye gibi seçenekleri tercih edebilirsiniz
  • Zamanlamayı kapatmak için “Kapalı” seçeneğine dokunun

Artık mesaj attığınızda atılan mesajın yanında daire şeklinde saniye çıkacak. Geri sayım başlayacak ve bittiğinde sohbet silinecek.

Bip zamanlı mesaj kapatma açmaBip mesajlarım siliniyor nedeni nedir?Bip zamanlı mesaj nasıl kapatılır?

Bip sorunlarıyla alakalı Bip iletişim sayfamızı inceleyerek yardım alabilirsiniz. Yukarıdaki bir sorun değil sadece uygulamanın bir özelliğidir.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir