Bip görüntülü aramada görüntü gitmiyor görüntü gelmiyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bip görüntülü aramada donma sorunu, görüntü kesik kesik gelme ve görüntü gelmiyor veya görüntü gitmiyor grup aramalarda sık görünüyor. Peki görüntü neden gitmiyor?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türkiye’ nin en önemli uygulamalarından biri Bip yazı dizimiz devam ediyor. Sitemizde elimizden geldiği kadar bu uygulamaya destek vermeye çalışıyoruz. Bizimde sık sık kullandığımız uygulamalardan biri. WhatsApp’ a şu an için alternatif olarak kullanılabilir. Çok işlevli özelliklere sahip Bip’ in en dikkat çeken sorunu görüntülü aramalar oluyor.

Turkcell’ in çok sayıda uygulaması var. TV + Plus, Dergilik, Upcall, Lifebox, Bip, Turkcell tarafından satın alınan Fizy ve daha fazlası… Ama en dikkat çeken Bip uygulaması. Daha çok geliştirilebilecek ve gelişime açık olan bir uygulama. Umarım uzun soluklu bir proje olur.

Bip görüntülü aramada görüntü karşı tarafa gitmiyor veya karşı tarafın görüntüsü gelmiyor diyenler için hazırladığımız yazımıza benzer bir yazı olan Bip ses gelmiyor gitmiyor sorununa da bakmanızı öneririz. Her iki sorunda da aynı yöntemler kullanılabiliyor. Bip ses var görüntü yok mu?

Bip görüntü gitmiyor görüntü gelmiyor

Bu sorun grup aramalarında mı yoksa tek bir kişiyle yaptığınız aramada mı çıkıyor. Birde aramada kişi sayısı önemli olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • İnternet bağlantısının hızı en önemli faktörlerden biri kontrol edilsin
  • Grup görüntülü aramada kime görüntü gitmiyor tek bir kişiye mi hepsine mi
  • Sizin bağlantınız da mı yoksa gitmeyen kişinin bağlantısı’nda mı sorun var
  • Telefon kapatılabilir
  • Görüntülü görüşmede sayıyı düşürüp deneyin
  • Görüntülü konuşmayı bir kişiyle deneyin
  • İnternet bağlantıları arasında geçip yapın (Wifi / 4.5G / 3G)

Bip görüntülü aramada görüntü gitmiyor görüntü gelmiyor

Bip görüntü gelmiyor gitmiyor da ek bilgiler

Telefonda sorun olma olasılığı da var. Yazılımında sorun olabilir. Güncelleme yapılabilir veya sıfırdan bir ROM atılarak denenebilir. Cihazın donanımı da yetersiz kalabilir. Testlerde bütün uygulamaları kapatınız ve kaldırabiliyorsanız gereksiz ne varsa telefondan siliniz.

Yazılımdan önce cihazdan sorun olduğundan eminseniz ilk fabrika ayarına çevirme düşünülebilir.

Arka planda çalışan uygulamaları kısıtlayınız. Sadece açtığınızda çalışacak şekilde yapılandırınız. Örnek Twitter, Instagram veya Facebook gibi uygulamalar olabilir. Bip ses var görüntü yok çözümünü umarız yazımızda bulmuşsunuzdur.


Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2019, 16:29

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir