PUBG Mobile Death Race modu nedir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

PUBG Mobile 0.16.0 güncellemesiyle yeni modlar çıkabilir. Bunlardan biri olan Death Race modu nedir ne işe yarar bilinen tüm detayları paylaşacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG Mobile geliştiricisi oyun severlerin ilgisini oyunda tutmak sürekli yeni içeriklerle güncelleme yapıyor. Çıkan yeni sürümler içerisinde bazen hata onarımları bazen de yenilikler barındırmakta. Yakında yeni bir güncellemeyle yeni modlar sunacak geliştirici “Death Race modu” adında bir yeniliği çıkarmaya hazırlanıyor. 

PUBG Mobile 0.16.0 güncellemesi

Beta sürüm testi tamamlanmak üzere! PUBG Mobile 0.16.0 güncellemesi oyuna büyük yenilikler katması bekleniyor. İşte yeniliklerden bazıları:

  1. EvoGround bölümü altında rasgele dolaşmalarını sağlayan yeni bir mod
  2. Erangel haritasında yeni güncelleme
  3. Çok daha gerçekçi atış deneyimini sağlayacak yeni bir ayar
  4. Death Race modu ile oyuncularının araçları kullanan takımlarla savaşmalarına izin verilecek. Araçlarda ağır silahlar olacağı ve rakipler elemeden ya da elenmeden yarışı kısa sürede tamamlamaları gerekecek
  5. Oyun oynanırken görünümde değiştirmeyi sağlayan geçiş modları eklenecek
  6. Bir başka beklenti ise bazı ek malzemelerin oyunda yer alması. Birde karlı dağlara, teleferik, kayak tahtası ve dahası…

PUBG Mobile Death Race modu nedir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir