PUBG Mobile Lite Golden Woods haritası nedir?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Golden Woods, PUBG Mobile Lite yeni sürümü 0.14.1 ile gelen önemli bir harita yeniliği. Yeni sezonla, unvan ve başarı sistemi de geldi. Yeni harita nedir ve nasıl kullanılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG Mobile Lite, düşük sisteme sahip olan cihazlar için geliştirilen PUBG oyununun sade sürümüdür. Lite detaylarına bakmak isterseniz PUBG Lite nedir yazımıza bakabilirsiniz.

Lite sürümü, diğer sürüme göre daha sade olsa da sık sık güncelleme alan bir versiyon. Ciddi bir oyuncu sayısına sahip olan sürüm için son yayınlanan güncelleme oyuncularını memnun edecek.

Lite için “PUBG Mobile Lite 0.14.1” son sürümün en dikkat çeken yanlarından biri “Golden Woods haritası” oldu. Gelen bu özellik rekabette önemli gelişmelere imza atacak. İlerleyen zamanlarda daha çok detay ortaya çıkacak.

PUBG Lite yeni harita hızlı bir şekilde uyumlu çalışmakta. Tabi yarın bir olumsuz yorum alır mı beli olmayabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG Mobile Lite güncelleme yenilikleri

  • Yenilenen sezon
  • Başarı ve unvan sistemi
  • Daha hızlı taşıtlar
  • Arcade modu yenilendi
  • Güçlü techizat
  • Yeni harita

Yeni sezon başlangıç olarak Ekim 1 olarak duyuruldu. Başarı sistemiyle görev menüsünde yeni mücadele oyunlarda değerlendirme ödülleri için yeteneklerin testi yapılacak. Gelen unvan ile oyuncu başarılı oldukça seviyelere göre ödüllendirilecek. 

Yeni bir yapılandırma da silahlarda oldu. Oyuncu RPG 7, hafif makineli PP 19 tüfeği ve yeni 4 tekerli araçlar kullanımda olacak.

Düşük bellekli telefonlarda yeni sürümün çalışması bekleniyor. Yeni güncellemenin çok fazla yer kaplamaması bekleniyor. 

PUBG Mobile Lite Golden Woods haritası nedir?


Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2019, 09:02

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir