Chrome video indirme uygulaması

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google Chrome video indirme eklentileriyle kolayca hızlı bir işlemle videoları indirebilirsiniz. Tabi çoğu kullanıcı internet download manager kullanmakta. Alternatifi olan programlara yer verdik.

Sponsorlu Reklam
Ad imageAd image

Web tarayıcılara eklenen uzantılarla veya Android telefona veya Windows bilgisayarlara yüklenen programlarla kolayca videoları indirebilirsiniz.

Dilediğiniz videoları en iyi chrome eklentileriyle saniyeler için de indirebilirsiniz. Aşağıdaki listedeki uygulamalar her sitede çalışmakta olup her çeşitteki video formatını indirebilmektedir. Eklentiler üzerinden video kalitesini seçerek HD videoları indirmek mümkündür. Chrome video nasıl indirilir?

Chrome video indirme uygulaması

Chrome video indirme programları

En iyi 5 Chrome video indirme eklentisi
SaveFrom.net; eklentiyi kurduğunuzda indirmek istediğiniz videonun altında indirme butonu çıkacaktır. Butona tıklamadan önce köşesinde bulunan ok işaretini kullanarak video kalitesini seçebilir veya ses, görüntü dosyası olarak da ayarlayarak indirebilirsiniz.

GetThemAll Video Downloader; hemen hemen her sitede çalışmaktadır ve film dahi indirebilirsiniz. Sadece video değil ses olarak ve HD fotoğrafta indirme imkanı da sağlamaktadır.

Sponsorlu Reklam
Ad imageAd image

Social Video Downloader; sosyal medya hesapları üzerinden video indirme imkanı sunan eklentidir. İnstagram, Facebook ve Twitter üzerinde çalışmaktadır. Hızlı bir şekilde bütün videoları HD olarak indirmektedir.

Flash Video Downloader; google chrome kullanan kullanıcıların en çok tercih ettiği video indirme uygulamasıdır. Tarayıcınızın araç çubuğuna eklenmiş bir düğme ile birlikte gelir. Tıkladığınızda indirmek istediğiniz videonun kalitesine karar vermenize izin vermektedir.

FB down Video Downloader; küçük boyutlu hızlı çalışan bir eklentidir. Hızlı çalışmasının ve küçük boyutlu olmasının sebebi sadece Facebook üzerinden indirme yapmasıdır. Facebook’da videoyu açtığınızda altında indirme butonu çıkacaktır.

Eklenti kurarken dikkat edilmesi gerekenler! Eklenti kurarken dikkat etmeniz gerekenler eklentinin aldığı puan, olumsuz yorum olup olmaması, tarayıcıyı fazla kastırmaması ve videoları her kalitede hızlı indirmesi olmalıdır. 

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir