En iyi telefon ekran koruyucu camları hangileri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

En iyi yani en kaliteli cep telefonu ekran koruyucu cam hangisi? Darbeye ve düşmeye dayanıklı ekran camları telefonun neredeyse hayatını kurtarıyor. Malum ekran fiyatları…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı telefonların fiyatlarının artmasıyla, telefonların uzun vadede geçirecekleri bakım ve tadilat ücretleri de artmıştır. Bu yüzden kullanıcılar, artık yeni aldıkları telefonlara çok iyi ekran koruyucu önlemler almaktadır. Ekran koruyucu camlar, telefonların modellerine ve özelliklerine göre performans göstereceklerdir.

OLED ekrana sahip olmayan modeller, dayanıklı ve çizilmeyi önleyici temperli camlarla desteklenmelidir. Böylece düşmelerden dolayı oluşabilecek keskin parçalar önlenecektir.

Nano glass koruyucular, kenarlarda açılma ve balonlama gibi durumlar zor görülen ürünlerden biridir.

En iyi telefon ekran koruyucu camları hangileri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tech Armor HD Clear ekran koruyucu

Ekranın çizilmesinde çok başarılı olan Tech Armor HD Clear, bu sayede görevini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Özellikle düşme korkusunun ortadan kalkmasında ve cihazın güvende tutulmasında birebirdir.

Anker Karapax Glass Guard

Anker Karapax Glass Guard, yapısına bakıldığında özelliği anlaşılamayan türlerden bir tanesidir. Bu cam sayesinde, camın korumalı olması dokunma hassasiyetinin azalmasına sebep olmaz. Aynı zamanda arttırılmış çift katman yapısı sayesinde 9H sertliğinde bir koruma derecesine sahiptir. Anker Karapax Glass Guard, ekranın sadece düz bölümünü kaplamaktadır.

amFilm

Şeffaflığı sayesinde dokunma hassasiyetine fayda sağlayan ve çizilmelere karşı telefon yüzeyini sorunsuz şekilde koruyan amFilm, online mağazalar üzerinden en çok satılan temperli cam çeşitlerindendir. Parmak izi oluşumlarının engellenmesi için, yağa dayanıklı bir yapıya sahiptir.

JETech

Mükemmel kontrol hassasiyetinin yanında, kabarcıksız bir kullanım vaat eden JETech, bu yüzden yuvarlak bir tasarıma sahiptir. Paketin içerisinde bulunan temizlik bezi sayesinde, ekranın sürekli olarak temizlenmesi sağlanacaktır.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir