Geta Sanandires hile kodları

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

GTA San Andreas oyununda bazılarının adlandırdığı "Geta Sanandire hileleri" çok fazla oyuncunun tercih ettiği yöntem olduğunu görüyoruz. Bizde bu kodlara yer verdik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Her ne kadar oyunun yazılışı GTA San Andreas olsa da Türkiye’ de ve çok sayıda ülkede arayanlar “Geta Sanandireshile kodları olarak aramakta. Yazımızla GTA oyunu hilesiz mi daha iyi oynanır yoksa hileyle mi daha iyidir yorumlarınla şekillenecek.

Bazı GTA San Andreas hilelerine aşağıdan ulaşacaksınız. Ekleme yapmak isteyen son güncel haliyle yazabilir. Peki siz oynarken ne kadar hileye başvuruyorsunuz?

Grand Theft Auto, GTA serisinde en çok beğenilenlerden biri. Çok tutulan oyun serisi. Eski olmasına rağmen hale çok sayıda oyun severlerinin tercih ettiği oyun sıralamasında. Oyun içeriğine bakıldığında çeşitli araçlar, uçaklara ve çokça çeşit silahlı bir arada görmek mümkün. 

GTA olarak “CJ” karakteriyle erişim yapılmakta. ABD’ li ve oyunun yönettiği karakter. Oyunda bize verilen görevlerimizi verilmiş araçla yapmaktayız. Görev tamamlandığında, oyunda istediğinizi yapabilecek seviyeye geliyorsunuz. Tabi bir süre sonra oyun birazcık sıkıcı hale dönüşebiliyor. Bu sıkıcılığı oyunda uygulanan hilelerle zevkli hale dönüştüğünü söyleyen çok fazla oyun tutkunu var.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Oyun başlangıcı sırasında ilgili komutları yazarak önemli bir üstünlük ile oyuna başlayabilirsiniz. Bu hilelerle kendinizi daha güvenli halde bulacaksınız. Çokça silah seçenekleriyle, elde edilen araçla ve hatta ölümsüzlük hilesi ile oyunda çok önde başlamış olacaksınız. 

Aşağıdaki sırasıyla bazılarına yer verdiğimiz GTA hileleriyle çok önemli bir avantaja sahip olacaksınız. Sizlerde oyun seveler olarak kattı da bulunacağınız bazı bilinmeyen ipuçlarıyla haberimizi süsleyebilirsiniz.

Maddelediğimiz hileler çoğunlukla denenmiş çalışan şifrelerdir. Eskiden yeniye kadar çoğunlukla çalışan kodların yazılışlarına dikkat ediniz.

Geta Sanandires hile kodlarıGeta Sanandires şifreleri

Geta Sanandires şifreleri

  1. Silah paketleri olarak 1  
  2. Silah paketi 2
  3. Silah paketlerinden 3 
  4. Aranma seviyesi olarak 2 yıldız
  5. Polisleri atlatılması ve 6. seviyeden aranma
  6. Adrenalin diye söylenen mod
  7. Mega yumruk ve zıplamanın gerçekleşmesi
  8. Aç kalmamayı sağlanma
  9. Sınırsız şekilde oksijenin sağlanması
  10. Aşırı şekilde zayıflatma
  11. En üst seviyede güç, çekiciliği ve güveni sağlama
  12. Tüm bölgelerde çetesizliği sağlama ya da sokaklara çetelerin salma
  13.  Jetpack ve paraşütün sağlama
  14. Cephanede sınırsızlık
  15. Silah seviyelerini hitman yapmak
  16. Araçla hareket halindeyken ateş açma
  17. Zırh, para ve can alma hilesi
  18. Ve son olarak ölümsüzlüğe kavuşma

Oyunda en çok aranma tercihi “Geta Sanandires hileleri“… Umarız GTA hile şifreleri işinizi görmüştür.


Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 15:16

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir