PUBG engellediğim halde sürekli arkadaşlık isteği atıyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

PUBG birini engellediğim halde sürekli olarak arkadaşlık isteği atıyor diyenler olabiliyor. Peki kişiyi arkadaş olarak ekleyip ondan sonra engellediniz mi?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

En çok oynanan oyunlar arasında bulunan PUBG için şikayetler sık sık yapılmakta. Gelen her güncellemeden sonra gelen tepkiler her dönem devam ediyor. Bu yazımızda kişiyi engelledim ama arkadaşlık isteği atıyor sorununa bakacağız. 

Önceki haberimizde PUBG kişi engelleme konusuna değindik ve bu konuda da sıkıntı varsa öneri yazıdakiler denenebilir.

Engellenen kişiden normal şartlarda istek gelmemesi gerekiyor ama oyun sürümlerinden kaynaklı iyileştirilmeler yapılması gerekebilir. Biz genelde rahatsız olanlar için aşağıdakilerin denenmesini öneriyoruz ve duruma göre bildirimde bulunabilir.

  • Başka bir oyuncuyla test ettiniz mi?
  • Başkasının telefonuyla hesabınıza girip kontrol eder misiniz?
  • Kişi kısıtlamasını kaldırıp arkadaş olarak ekleyip ve sonra engellemeyi denediniz mi?

Kontrollerden sonra profilinize ek olarak başka giriş doğrulamasınında eklenmesini ve profilde bir değişiklik yapılabiliyor mu inceleyiniz. Belki hesabınızda bir kısmi engel bulunabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG engellediğim halde sürekli arkadaşlık isteği atıyor

Gelen isteklere dikkat

Tanımadığınız oyunculardan gelen isteklere dikkat ediniz. Hesap çalma girişimleriyle karşılaşabilirsiniz. Rahatsızlık veren hesapların oyun geliştiricisine iletilmesi yeterli olacaktır ve isteyenler bilgisayar üzerinden support.pubg.com/hc/tr/requests/new sayfasından daha rahat bildirimde bulunabilirler. Sorun başlıklarında bu duruma yakın olan bir şey seçilerek açıklamayla sıkıntınızı yazabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2020, 11:30

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir