Samsung Galaxy Note 2 İçin Android 5.0 Lollipop Güncellemesi Gelmeyecek!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Milyonlarca Note 2 kullanıcısını ilgilendiren Lollipop güncellemesine yönelik haber sonunda geldi, ancak buna pek sevinmeyeceksiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’un Galaxy Note 2 modeline ait uzun süredir Lollipop güncellemesinin gelip gelmeyeceği belli değildi ve kullanıcılar Android 5.0 Lollipop‘un cihazlarına ne zaman geleceğini büyük merak içinde bekliyorlardı. Ancak bu bekleyiş boşa, çünkü Galaxy Note 2 N7100 modeli için Lollipop güncellemesi gelmeyecek.

Daha önce Samsung Finlandiya ve Samsung Polonya’dan bazı kişilerin yaptığı yorumlarla ümitlerini yitirmeyen Note 2 kullanıcıları, artık Lollipop güncellemesini beklemekten vazgeçebilirler.

note2lollipop

Samsung Gulf‘a yöneltilen, “Galaxy Note 2 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi gelecek mi?” sorusuna karşılık, “Note 2 için Lollipop güncellemesi gelmeyecek” diye cevap verdi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir