Samsung One UI arayüzü özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un geliştirdiği One UI arayüzü estetik yapısı ve yeniliğe açık desteğiyle bazı Galaxy modellerine ayrı bir hava kattı. Arayüz One UI genel özelliklerine bir göz atalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung arayüzünü sürekli olarak geliştirmesiyle, kullanıcıları tarafından tam not almaktadır. Samsung telefonları çok yakından ilgilendiren bu önemli değişiklik haberi ile birlikte, artık Samsung One UI Arayüzü kullanılmaya başlanacaktır. Arayüz, tamamen farklı bir görünüm ve daha estetik bir kullanıma teknik altyapı hazırlamaktadır. Ayrıca Samsung’un geçen haftalarda duyurmuş olduğu esnek ekran teknolojileri de düşünülünce, şirketin artık farklı bir boyuta geçtiği görülmektedir.

Samsung One UI arayüzü nasıl görünüyor?

Samsung, arayüzünü göstermeye başladığı ilk andan itibaren, daha estetik bir görüntüye sahip olduğundan bahsetmektedir. Samsung One UI Arayüzü, eskisine göre çok daha doğal ve kullanıcıların tek elle işlem yapmalarına izin veren bir yapıdadır. Samsung One UI Arayüzü sayesinde, artık Samsung kullanıcıları ekranı iki ayrı kısma ayırarak işlem yapabilecektir. Ekranın alt kısmında, etkileşim sağlayan denetimleri bulunduran Samsung One UI Arayüzü, aynı zamanda başparmağı kaldırmadan bile işlem yapmanın rahatlığını ve konforunu yaşatmaktadır.

Samsung One UI arayüzü özellikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung One UI arayüzü teknik detayları

Samsung One UI Arayüzü, yeni bir düzen oluşturmuştur. Bu düzenin en ilgi çeken detaylarından bir tanesi de saat uygulamasında kendisini göstermektedir. Ekranın alt köşesinde, artık alarmların rahatlıkla kontrol edildiği bir bölüm oluşturulmuştur. Aynı zamanda gece modu özelliği de, her yeni parmak hareketinde çok daha fazla bir görüntü alanı sağlayacak simgeleri içermektedir. Samsung One UI Arayüzü Amerika’da ve Kore’de Aralık ayında, resmi olarak ise tüm dünya genelinde Ocak 2019’da kullanılacaktır.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir