Galaxy A51 fiyatı merak konusu peki özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung Rusya web sitesinde yer alan A51 yardım sayfası resmen yayında. 2 Ay önce bazı önemli modellere yer verilen sitede şimdide Galaxy A51 yer aldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ un yeni A serisine ve M serisine her geçen gün yenileri ekleniyor. A71s geçtiğimiz aylarda resmi web sitesinde yer almıştı. Şimdide Galaxy A51 için kısa bir kaç satır eklenmiş. Yakında tanıtımı yapılacak Galaxy A51 fiyatı merak konusu.

Yayınlanan görüntü Samsung’ un Rusya sitesinden alındı. Bizde girip inceledik ve bu sayfa destek sayfası olarak oluşturulmuş. İçerik genel bilgileri içeriyor ve önceki modellerin tekrarı olarak yer aldığını söyleyebiliriz.

Destek sayfasında Galaxy A51 özellikleri yer almadığını belirtelim. Ama sm a515f dsm model numarasına bakıldığında bazı yerlerde test edildiği görülüyor.

  • İşlemci Exynos 9611
  • Ekran delikli ve 6.5
  • RAM 4 GB
  • 4000 mAh
  • Android 10
  • Kamera 48 MP, 32 MP, 12 MP, 12 MP ve 5 MP olmak üzere önde bir arkada L şeklini andıran 4 kamera bulunuyor

Son olarak çoğu cihaz üreticisi kamera özelliklerine çok dikkat etmekte. Artık kamera rekabette önemli bir rol oynuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A51 fiyatı merak konusu peki özellikleri

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir