Xiaomi bildirim simgeleri görünmüyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Xiaomi bildirim simgeleri görünmüyor veya bildirimler görünmüyor diyen kullanıcılara yardımcı uygulama çıktı. Simgeler gözükmüyor ise MIUI uygulaması çözüm olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi telefonlarda özellikle son çıkanlarda bildirim sorunuyla gündemde. Tabi anladığımız kadarıyla tüm modellerde veya şu modelin hepsinde diyemiyoruz. Yazılımdan kaynaklı sorun çıktığı söylenmekte. Artık arayüzüyle alakalı bir durumdan söz edebiliriz.

Xiaomi bildirim simgeleri gözükmüyor diyen az bir kullanıcı sayısıyla karşılaşıldı. Tabi tüm bildirim simgelerinde bu sorun yok. Bazılarının çıkmadığı ve bildirimler kendiliğinden silinidiği söyleniyor. 

XDA geliştiricilerinden soruna çözüm geldi ve bir uygulama yardımı ile geçici çözüldü. Ama kalıcı çözümü yine Xiaomi güncelleme getirmesiyle çözecek.

Yardımcı uygulamanın çeşitli seçenekleri bulunuyor. İkon boyutlandırması ve simgesel işlevleri var. Ayrıyeten Pro sürümününde çıktığını belirtelim. Pro ile daha fazla kapsama sahip seçeneklerle karşılaşacaksınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi bildirim simgeleri görünmüyor

Xiaomi bildirimler görünmüyor çözümü

İnternetten “Notchtest uygulaması / MIUI Notch Notifications” adlı uygulamayı indirip test edin. Daha fazla detaya XDA’ dan ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi 8, Lite, Mi 8 Pro, Xiaomi Mi 9, Redmi 5 Pro, Note 7, Mi MIX 3, Max 3 ve diğer modellerinde test etmeniz gerekiyor.

APK dosyasını yükleyebilmeniz için;

Ayarlar / Güvenlik / Bilinmeyen kaynaklar seçeneğinin açık olması gerekiyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir