Dört Galaxy S10 tanıtım videosu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

YouTube Samsung Vietnam kanalından Galaxy S10 tanıtım videosu paylaşıldı. Çok kısa da olsa bazı yanlarının gösterildiği video bakalım memnun edecek mi?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sürekli bir paylaşımla gündemden hiç eksik olmayan Samsung’ un çıkması merekla gözlerle beklenen S10′ un tanıtım videosu etkinliğe sekiz gün kala yayınlandı.

Samsun’ un resmi Vietnam Youtube hesabından yayınlanan dört tane tanıtım videosu olay oldu. Şubat’ ın 20’sinde resmi tanıtımı olacak modellerin ayrı ayrı çok kısa tanıtım videoları Youtube’ da yerini aldı. 

Tanıtımda vurgulanan özellikleri ön kamerada 4K çekim ve optik imajın sabitlenmesi, hızlı şarjı, pil’ e vurgu, parmak izi ile okuma, çerçevesiz ekran ve Infinity Q…

Dört Galaxy S10 tanıtım videosu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Daha öncede yayınladığımız Galaxy S10 haberlerini sitemizden inceleyebilirsiniz. En dikkat çeken haber ise S10 fiyatları oldu. Birde yanlış hatırlamıyorsam ön sipariş için pahallı bir kulaklık hediyesi.

Galaxy S10 tanıtım videosu

S10′ un kısa kısa yayınlanan videoları hakkında yorumlarınızı bekliyor olacağız. Bakalım Türkiye tarafında nasıl bir etki bırakacak.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir