EMUI 10.1 güncellemesi alacak Huawei modelleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei EMUI 10.1 güncellemesi alan modeller önemli özelliklere kavuşuyor. 11 Sürüm için geçtiğimiz haftalarda bir kaç bilgi yayınlanmıştı. Şimdi ise yeni sürüm açıklandı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei EMUI 10.1 sürümü çok sayıda yeniliği kullanıcılara getiriyor. Özellikle gizlilik için yeni sertifika ile üst düzey koruma garantisi sunuluyor. Yedekleme ve işlemlerde şifreleme en üst seviyede sunulmakta.

EMUI 10.1 güncellemesi özellikleri:

MeeTime

Huawei’ nin görüntülü arama uygulaması olarak biliniyor. Hayatınızın önemli anlarını aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Çoklu ekran özelliği uyumlu şekilde çalıştığını göreceksiniz. Tüm cihaz modelleri bir arada iletişim halinde sorunsuz bağlanacak. Gelen çağrıları bilgisayardan cevaplama özelliğinden yararlanabileceksiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei Share

Huawei, telefon, tablet ve 3. parti cihaz arasında hızlı paylaşımlar yapmayı sağlayan önemli bir özellik olacak. Saniye şeklinde bir zamanlamadan bahsediliyor. 

ONEHOP

Cihazlar arasında bağlatıyı bir dokunuşla sağlayacaksınız. Uzun süren bağlantılar gibi uğraştırmayan bir yapıya sahip. 

Cast+ kablosuz yansıtma

Huawei Cast+, gelişmiş yansıtma teknolojisi olarak, pürüzsüz ve akışı şekilde yansıtma performansına sahiptir. Düşük bekleme zamanlaması ile Bluetooth oyun kumandasıyla daha iyi deneyim yaşayacaksınız. 

Ses artırıcı

Yüksek ses arttırma özelliği ile aynı zamanda Bluetooth hoparlör kullanolarak çok daha yüksek ses seviyelerine ulaşacaksınız.

Yenilenmiş galeri özelliği 

Farklı cihazlardan kaydedilen görüntüleri bulmanız, cihazlar arasında dosyalara erişim ve aynı wifi’ de olan kişilerle paylaşım yapmanız daha kolay olacak.

Huawei sanal asistanı

Sanal asistan Celia, sorulan sorulara faha geniş cevaplar verebilecek. Eller kullanılmadan çok iş yapabileceksiniz.

Yeni tema

Çeşitli yeni temalarla, ışığı, su ve buz’dan geçiş yaparken farklı anları en güzel şekillerde yakalayacaksınız.

Çoklu pencere ve cihaz yönetimi 

Çoklu pencere ve cihaz kontrol paneli ile kullanıcı deneyimi daha iyi hale geldi. Yazılar ve dosyalar çoklı pencere üzerinde sürüklenebiliyor. Video izlemede ve oyun oynama sırasında gelen mesajları ekrandan cevaplayabileceksiniz. 

Sol veya sağ köşeden kaydırarak çoklu kontrole ulaşabiliyorsunuz. Ev uygulamasını kontrol etme ve meşgul olan işe uygun öneri ayarlamasını yapabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2020, 23:22

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir