Samsung Smart Tv reklamları kapatma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Smart Tv ve LED televizyonlarda ürün özelliklerine ait reklamlar belirli aralıklar ile karşınıza gelmektedir. Bu reklamların nasıl kapatılacağına dair detaylar…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung televizyonlar en çok rağbet görenler arasında bulunmaktadır. Özellikle Smart TV teknolojisi geliştikten sonra Samsung ve LG modelleri bu sektörde en çok satan markalar arasında yer almaktadır. Samsung Smart TV’ lerde ayrıca kullanıcılara kolaylık olsun diye kullanmış oldukları modelin özelliklerinin yer aldığı reklamlar offline olarak yayınlamaktadır. Bu reklamlara bakarak kullanmış olduğunuz Smart TV ‘nin bütün özellikleriniz öğrenebilirsiniz.

Peki devamlı karşımıza çıkan bu reklamları bir daha izlemek istemezsek ne yapmalıyız? Bu sorunuza bu makalemizde cevap vermeye çalışacağız.

Samsung Smart TVlerde televizyon özelliklerinin yer aldığı reklamları kapatmak istediğinizde aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz. Bu reklamların televizyonunuzda yayınlanmasının sebebi Smart TV’nizde bayii modunun aktif olmasındandır. Smart TV’lerin satıldığı marketlere gittiğinizde Samsung firmasını kendi hazırlamış olduğu tanıtım reklamlarını ekranlarda görebilirsiniz. Bu özellik Smart TV satan bayilerin televizyonun görüntü kalitesini ve özelliklerini göstermek için yapılan bir uygulamadır. Doğal olarak bu özellik bayiler için bulunmaz bir fırsattır. Tabiki sizlerin satın aldıktan sonra bu uygulamayı kullanmanız gerekmemektedir. Bu reklam uygulamasını kapatmak için aşağıdaki adımları takip ediniz.

  • Smart Tv’nizde source kısmından kaynak olarak TV’yi seçiniz.
  • Ardından televizyonda bulunan Menü tuşuna basarak Plug and Play kısmına giriş yapınız.
  • Kumandanızda bulunan sağ yön tuşuna basarak işlemlere devam ediniz.
  • Karşınıza gelen ekran sizlerden PIN kodu isteyecektir. Bu bölüme pin kodu olarak “0000” giriniz.
  • Ardından kullanmak istediğiniz dili seçiniz.
  • Karşınıza gelen kısımda dükkan modunu ev moduna çeviriniz.

Samsung Smart Tv reklamları kapatma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Televizyonda reklamları kapatma

Yukarıda anlattığımız yöntemde son olarak ulaşacağınız ekran yukarıda gösterilmektedir. Bu ekranda bahsettiğimiz alanlar yer almaktadır. Samsung bir çok model çıkardığı için farklı modellerde bu ekran ulaşabilmek aşağıda vereceğimiz adımları deneyiniz.

menü> destek> mod kullan> evde kullanım


Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 19:11

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir