Google Signals nedir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Google Analytics girdiğinizde "Google Signals tanıtımı BETA" "Yeni cihazlar arası özelliklere ve daha fazlasına erişim sağlayın" "Google Signals' ı etkinleştirin" şeklinde bir öneriyle karşılaştınız mı? Signals geçmeli miyim / geçilmeli mi?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google, web site sahiplarine Analytics üzerinden yeni bir özellik getirdi. Yeni özellik şu an tüm kullanıcıları için sinyal vermekte.

Yeni cihazlar için raporlamayı ve yeniden pazarlama içermekte. Google’ nin gelişmiş demografı ve kitlenin raporlamasıyla verilerin kullanılarak müşterilere daha iyi analizler sağlayınız.

Display / Video 360 raporlamayla ve yeniden pazarlamayla, Google’ nin görüntülü reklam ağından raporlama, yeniden pazarlama ve arama ağında reklamlara yönelik pazarlama gibi özellikleri içermekte. Detaylar için Signals özellikleri sayfasını ziyaret ediniz.

Google Signals nedir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google signals etkinleştirme

Google Signals kullanımı

Google signals ne demek?

Google’ nin reklamcılık özelliğinde kullanılması için sunulan bşr hizmet. Google hesabıyla oturum açmış kullanıcıların verilerinden faydalanıp cihazların genelinde iyi anlaşılması için geliştirilen Google’ bib bir hizmeti. Bu özellik reklamcılık alanında geniş denetimle bazı imkanlar sunacak. Kısaca ziyaret eden kullanıcıların verilerine erişim izniyle şekilleşecek reklam anlayışında farklı bir yapı.

Google signals ne demek?


Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2018, 14:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak