Instagram görüntülü arama 6 kişi oldu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Instagram görüntülü arama kaç kişi diyenler dikkat! Instagram' a aynı anda 6 kişilik görüntülü arama özelliği devreye alındı. Bende çıkmıyor görünmüyor diyenler iyi okuyun.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kısa ama kısa süre önce Instagram görüntülü arama seçeneği uygulamaya eklenmişti. Çok geç olsada gelen bu özellik için yeni bir güncelleme yapılarak anlık görüntülü arama 4 kişilikten 6 kişiliğe çıkarıldı.

Instagram görüntülü arama kaç kişilik diye arayanlar 4 ile karşılaşabilir. Yeni güncelleme ulaşan kullanıcılarda artık 6 kişi olarak kullanılabiliyor.

Facebook’ un instagram’ a getirdiği önemli yeniliklerle kat ve kat kulllanıcı sayısını arttırdı. Hala bazı önemli eksiklerin bulunduğu platform, rakiplerini de yakından takip etmekte. 

Instagram görüntülü görüşme güncellemesi kademeli ulaşabilir. Bundan dolayı bende 6 kişilik görüntülü arama çıkmıyor diyenler biraz daha beklemeli. Unutmadan bazı kullanıcıların hesaplarında görülen sorundan dolayı görüntülü arama simgesi çıkmayabiliyor. Görüntülü görüşme çıkmıyorsa telefondan tarayıcı yani Chrome gibi tarayıcılardan hesabınıza girip deneyin. Uygulama sorunlarından çıkmayabiliyor. Bazende telefon ve uygulama uyumsuzluğu görülebiliyor. Bu seferde cihaza format atmak gerekebiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram görüntülü arama 6 kişi oldu

Instagram 6 kişiyle görüntülü arama

Görüntülü konuşma sırasında sorunla karşılaşanlar veya buton / simge çıkmıyor diyenler telefonlarının modelini ekleyip yorum atabilir. Unutmadan bazıları benim telefonda çıkmıyor diyor incelediğimizde telefonun Android sürümü çok eski olduğundan desteklemediği görülüyor. Bunun için 3. parti uygulamaları üzerinden kullanım yapmaları öneriliyor.


Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 11:30

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir