Instagram masaüstü Direct DM kullanımı görüntüsü

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Instagram masaüstü DM kullanımı hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Bir Twitter hesabında yayınlanan görsele göre instagram masaüstü Direct özelliğini test ediyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram’ da birisine direk mesaj gönderme seçeneği olmadığından dolayı Direct diye adlandırılan bir özellikle kullanıcılara DM üzerinden fotoğraf ve yorumu direk ilgili kişiye göndermeyi sağlıyor. 

Instagram masaüstü DM testleri ortaya çıktı. Şubat’ da ilk belli olan masaüstü direct özelliği için net kullanım görüntüsü yayınlandı. Son yayınlanan görsele bakıldığınde net kullanımı ortaya çıkmış oldu.

J. M. Wong’ un Twitter hesabında paylaştığı görselde masaüstü DM tasarımı detaylı şekilde görülüyor. Instagram bilgisayar başında uzun saatler geçirenler için çıkarmayı planladığı bu özellik için şimdiden olumlu görüşleri aldı.

Instagram’ ın masaüstü sürümünde kullanılacak Direct özelliği bizlere nasıl bir deneyim sunacak az da olsa paylaşımda görmekteyiz. DM kısmı Messenger uygulamasıyla benzerlik gösteriyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram masaüstü DM kullanımı

Instagram’ ın çıkardığı Windows uygulaması pek umulduğu bir kullanıcı sayısına ulaşmadığından yeni bir arayışa giren şirket daha iddialı geleceğini gösterdi.

Bilgisayar tarayıcısından instagram açıldığında üst tarafta ok simgesi mesajlara erişimi sağlaması bekleniyor. Facebook mesajlara aynı zamanda Messenger web sitesi üzerinden de erişim yapıldığı göz önüne alarak buna bezner bir durum olabilir.

Bize göre şirketin bu özellik hakkında farklı düşünceleri olacak. Daha da geliştirebilir veya yeni bir sisteme geçişte düşünebilir.

Bakalım yeni uygulama şirketin istediği başarıyı elde etmesini sağlayacak mı?

Instagram masaüstü Direct DM kullanımı görüntüsü


Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2021, 00:42

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir