iPhone pil sağlığı nedir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

iPhone pil sağlığı beta ne işe yarıyor ne demek? Apple' ın kasıtlı olarak iPhone telefonlarda pil seviyesi düştüğünde performans düşüşünü yaptığının ortaya çıkması ile iOS 11.3 ortaya çıktı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple, iOS 11.3 güncellemesini dağıtıma açtı. Güncelleme, ile çok sayıda yenilikle beraber hata iyileştirmeleri de sağlandı. iOS 11.3 güncelleme detaylarına haber sonunda ilişkili haberlerden ulaşabilirsiniz.

Pil sağlığı, bu bölüm şu an test aşamasında. Apple, sonraki iOS sürümleri ile geliştirmeye devam edecek. Bu bölüm aynı zamanda pil performansını da ölçmekte. Bataryanın değişilmesi gerekiyorsa öneri olarak bu bölümde yer alıyor.

Yeni güncellemeyi yüklemeden önce cihaz yedeğini iTunes programı ile almayı ihmal etmeyiniz. Telefonda donma, kilitlenme, ses sorunu, şebeke sorunu ve yükleme sorunları iöin detayları ile yorum bırakabilirsiniz.

Pil sağlığı nasıl kullanılır?

Pil sağlığı ayarlarına Ayarlar / Pil seçenekleriyle ulaşabilirsiniz. Pil bölümünde uygulamaların harcadığı enerji yüzdelik değerleri de yer almakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni sürüm desteğine sahip modeller: iOS 11.3 güncellemesi iPhone 5s ve üzeri telefon modellerine geldi.

Pil sağlığı nasıl kullanılır?iPhone pil sağlığı nedir

iPhone şarj nasıl yapılır? Telefon şarj seviyesi tamamen bitmeden şarj yapmanız önerilir. Telefonu %100 dolmadan şarjdan çıkarmayınız. Sık sık şarj etmeyiniz ve şarjdan çıkardığınızda tekrar takmayınız. Her bir şarj toplam şarj adetinden düşmekte. Yani şarj ömrünü tüketiyorsunuz.


Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2018, 03:35

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir