Ağustos Android 10 alacak Samsung telefonları

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Bu ay ve gelecek ay içerisinde çok sayıda Samsung telefona gelmesi beklenen Android 10 listesi duyuruldu. Yeni eklenen cihazlar olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, G.Unpacked etkinliğine hazırlanıyor. Note 20, yeni akıllı saatler, kablosuz kulaklıklar, tabler ve dahası için gözler bu etkinliğe çevrildi. En dikkat çekecek ise katlanabilir yeni model olacak. Bu yıl pek sesi çıkmayan katlanabilir modellerin pandemi durumuna göre 2021 içerisinde daha sık gündeme geleceğini düşünüyoruz.

Bu ay Android 10 güncellemesinden yararlanacak modeller açıklandı be belki listeye yenileri eklenebilir.

Güncelleme almacağı söylenen modeller:

  • Galaxy J4, J7, Galaxy M10, Tab S4 ve Tab A.

Bu sürüm gelecek ayda devam edip son bulacak diye düşünülüyor. Yani 2 ay içerisinde alacak cihazlar belli olacak. Sonrasında Android 11 gündemde olduğu söyleniyor. Şu an Google cihazları beta sürümünü test ediyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yenilenmiş güç seçeneği, metin seçim modunda yenilik, bildirim geçmişi erişimi, ekran kaydı özelliğinin yanı sıra silinen uygulamaları geri getirilmesi yer alıyor.

Ağustos Android 10 alacak Samsung telefonları


Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2020, 00:23

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.