Apple TV Plus ücretsiz izleme deneme sürümü

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple TV Plus yayın hayatına bugünden itibaren başladı. Türkiye için henüz ne zaman başlayacağı ve aylık ücreti kaç dolar veya TL olacağı belli değil. Apple Plus ücretsiz kullanma ve fiyatı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple’ dan yeni nesil televizyon hizmeti nihayet hayatımıza girdi ve aylık ücreti belli oldu. Yakın bir zamanda duyurulan Apple TV Plus ücretsiz izleme için deneme sürümünü kullanıma sundu.

Amazon Fire TV, Netflix, Tivibu, DigiTurk ve dahası ile hayatımızda yer alan bu platformlar bazen çok tehlikeli olabiliyor. Zira boş vakitleri fazlasıyla dolduran bu platformlar bağımlılık yapabiliyor. Bu sınıfa birde Apple eklendi.

Apple TV Plus ücretlendirme yurtdışında aylık 4.99 dolardan başladı. Apple TV Plus Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı ama 100′ ü aşkın ülkede yayın hayatına başlayacağı bekleniyor.

40 Dil desteğinin olduğu bu yeni TV akışı yeni rekabetlerin önünü açacak. İçerik olarak şu an kısıtlı bir hizmeti olan yayıncılığa yakında çok fazla içerikle karşımıza çıkması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple TV Plus Smart TV, Mac bilgisayar, iPad yani tüm Apple’ ın cihazlarıyla kullanma imkanına sahipsiniz. Yayın içeriğinde önemli sinema yapıtları ve ünlü diziler yer almakta.

Apple TV Plus abonelikte 5 aile üyesiyle hesabı paylaşabiliyorsunuz. Deneme sürümü ve ilk kullanımda 7 günlük kullanım ücretsiz verilmekte.

Apple TV Plus giriş yapma

  • Bilgisayardan uygulamasız web üzerinden tv.apple.com sitesine girmeniz ve oturum aç ile kullanıcı bilgilerinizi yazmanız gerekiyor
  • Burada Apple ID ve şifresini istemekte
  • Hesabınız yoksa “Create New Apple ID” ile devam ediniz.

Apple TV Plus ücretsiz izleme deneme sürümüApple TV Plus ücretsiz indir

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir